NK:Indoor Masters; 14/15-02 (Apeldoorn) 3 titels

Bas, nieuwkomer in de categorie M60 liet er geen gras over
groeien en verbeterde het Clubrecord van Harrij Bijnen. Jan
Netten was iets langzamer dan zijn clubrecordtijd van 2014.
Justus van Nierop werd ook 1e bij de M55 met een hoogte van 1.47 meter.

Snelwandelen: 3000m.
Bas v.Andel liep in race-2 (categorie M50-M75/ V50) en won deze serie overtuigend met een tijd van 17:19:20 min. Een verbetering dus van Harrij Bijnen zijn clubrecord, dat stond op 18:40:10 (2013).
Jan Netten liep in race-1 (categorie M35-M45) en won in zijn leeftijdscategorie in een tijd van 15:52:05 min. Vorig jaar dus iets sneller met het huidige clubrecord van 15:38:58 min. (2014) dat ook een Nederlandse titel opleverde voor hem.

Snelwandelen. Twee DAK snelwandelaars Nederlands Kampioen bij NK indoor Masters in Apeldoorn
Zondag 15 februari 2015 stonden Jan Netten  M45 en Bas van Andel M 60 aan de start voor de 3000 m snelwandelen in de Omnisport hal  in Apeldoorn. In een mooie groep snelwandelaars, bestaande uit met meerdere leeftijdsgroepen, startten Jan en Bas ieder in hun eigen serie. Jan ging voortvarend van start, mogelijk aan de snelle kant.  Ondanks het langzame snelheidsverval bleef Jan op medaillekoers en een sterke laatste ronde zat er nog in. Zijn eindtijd was 15:52,05 min en Jan is daarmee Nederlands Kampioen M 45.
Bas van Andel M 60 startte in de 2de serie en ging eveneens vlot weg.  Bas perste er nog een snelle laatste ronde uit. Zijn tijd van 17:19,0 min betekende Nederlands Kampioen M 60  en een clubrecord M 60.
Met een tevreden gevoel gingen we huiswaarts. Theo

Jan Netten opnieuw Ned.          Bas v. Andel Ned. Kampioen
Kampioen M45                          M60

Technisch / Sprint
Rob Kraneveld (M35) had een druk weekend. Zaterdag 60 meter (7e 8:09 s.), 400 meter (5e 1:03:08 m.) en Verspringen ( 7e 4.90m.). Zondag de 200 meter (7e 26.21s.).
Justus v.Nierop (M55) was vorig jaar gouddelver met flink wat medailles. Nu kon hij alleen als Titelverdediger op Hoog uitkomen vanwege een hardnekkige hielspoor-blessure. Om dan 1 meter 47 te springen als je pr 1 meter 49 is doe je het toch niet slecht en opnieuw 1e !
Mar-Hein van de Wiel (M45) kon helaas door ziekte niet in actie komen.