Succesvolle indoor DAK

08 december 2019
www.dakdrunen.nl
Op zondag 8 december werd door DAK de jaarlijkse indoor wedstrijd georganiseerd. Uit de verre regio waren er 210 atleten op deze wedstrijd afgekomen.
Vanuit DAK stonden er 32 deelnemers op de startlijsten.
Voor alle atleten stond er een meerkamp op het programma die bestond uit 40 meter sprint, kogelstoten en hoogspringen.

Bij de jongens pupillen C stonden de jongste DAK atleten aan de start: Daan van Ravestijn en Bram Musters eindigden respectievelijk als vijfde en zesde.

Bij de B pupillen waren er maar liefst zes DAK atleten present: 2 jongens en 4 meisjes. Bij de jongens werd Tieme van Houten achtste en Jelmer Blonk tiende. Bij de meisjes stonden Lieze Span (tweede) en Jelke van Heist (derde) op het podium. Guusje boom (vijfde) en Fleur van der Maas (zevende) eindigden ook nog ruim in de top-10.

Ook bij de A pupillen was er veel rood-wit te zien. Bij de eerste jaars A pupillen werd Sem van Ravestijn vijfde en Thijs van Loon 18e. Bij de meisjes vervolmaakte Lieke Verschoor de top 10 (tiende dus). Bij de tweede jaars A pupillen mocht Iker Kuijs een bronzen medaille in ontvangst nemen. Jiri van Bokhoven werd negende, Milan van Beurden 13e, op de voet gevolgd door Niek van Delft die 14e werd.

Bij de D junioren stond een dozijn DAK atleten aan de start. Bij de meisjes eerste jaars werd Fenne van Heist 13e en Màren Lemmens 15e. Bij jongens eerste jaars mocht Rhivano Volk een zilveren medaille ophalen bij de prijsuitreiking. Hidde Struik werd vierde en Max Verschoor 17e.
Bij de meisjes tweede jaars eindigde Daniek van Loon als negende, Elien Smits als 12e, Nynke Lankhaar als 16e en Marit Geurts als 21e. Bij jongens tweede jaars eindigden er drie DAKkers in de top-10: Ruben van Geenen werd zesde, Stan van Gestel zevende en Micah Boom negende.

Bij de jongens junioren C mocht Rick Smits het podium op om een bronzen medaille in ontvangst te nemen. Merijn Verdijk werd zesde en Edwin van der Heijden negende. Tot slot de junioren B: ook hier een bronzen medaille en wel voor Ouren Röttjers. Kevin van Loon werd keurig vijfde.

De volledige uitslagen zijn te vinden op: https://www.atletiek.nu/wedstrijd/uitslagen/32599/

20191208 MS

www.dakdrunen.nl
www.dakdrunen.nl
www.dakdrunen.nl
www.dakdrunen.nl
www.dakdrunen.nl
www.dakdrunen.nl
www.dakdrunen.nl
www.dakdrunen.nl
www.dakdrunen.nl
www.dakdrunen.nl
www.dakdrunen.nl

 
In de door ACW'66 georganiseerde clubkampioenschappen van 28 september is, voor wat betreft de puntentelling van de masters, geen… Meer >
 
www.dakdrunen.nl
Overlijden Willy van de Lee, Erelid DAK Maandag 23 september 2019 is het DAK lid Willy van der Lee overleden op 89 jarige leeftijd.… Meer >
 
Mijn naam is Olaf Tuerlings en ik wil me aan jullie voorstellen. Ik ben ruim 14 jaar lid van DAK en ook al ruim 7 jaar trainer. Op… Meer >
 
www.dakdrunen.nl
Op 9 juni 2018 is Frans Kortbeek overleden. Frans was bestuurlid van Prins Hendrik en ook jaren vertegenwoordiger van de Unieraad van… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven