FAQWedstrijdlicentiehouders zijn verpicht om bij wedstrijden clubkleding te dragen.
Recreanten, een groep die geen wedstrijdlicentie heeft, is niet verplicht clubkleding te dragen bij wedstrijden en recreatielopen. DAK stelt het wel op prijs dat alle leden bij wedstrijden clubkleding dragen, in verband met de uittraling van de club.

DAK leden hebben de mogelijkheid om kosteloos fysiotherapie Jos Ketels om advies te vragen op werkdagen tussen 12:30 en 13:00 uur.
keetels@uwpraktijkonline.nl / www.keetels.uwpraktijkonline.nl
Alleen DAK leden krijgen een account.


Je kunt inloggen op je persoonlijk Mijn Club pagina met behulp van je emailadres, in combinatie met een door jou eerder opgegeven wachtwoord.

Weet je het wachtwoord niet of ben je het wachtwoord vergeten gebruik dan 'wachtwoord vergeten'. Als je email adres bekend is bij de ledenadministratie krijg je een mail met een link erin om je wachtwoord in te stellen.

Let op !!

Indien er één mailadres gebruikt wordt voor meerdere accounts (gezinsleden) dien je er rekening mee te houden dat er wel verschillende wachtwoorden gebruikt worden!
Is je email adres nog niet bekend bij de vereniging vraag dan aan je trainer om dat in te voeren of stuur een mail naar ledenadministratie@dakdrunen.nl

Meerdere gebruikers tegelijk inloggen en wisselen van gebruiker;

Het is mogelijke om met meerdere gebruikers tegelijk ingelogd te zijn, waardoor er eenvoudig tussen de gebruikers gewisseld kan worden;
 
Klik hier voor clubkleding informatie.
Terug naar boven