Kalender

6 jul 2019 09:45
Sportpark De Schroef Tweede onderlinge ontmoeting 2019

In samenwerking met ACW’66 uit Waalwijk en Altena Road Runners uit Giessen organiseren we ook dit jaar weer een aantal onderlinge krachtmetingen. We beginnen op 18 mei in Drunen. De volgende wedstrijd is op 6 juli in Giessen. Op 28 september sluiten we af in Waalwijk met de clubkampioenschappen.

De onderlinge ontmoetingen worden speciaal voor jou georganiseerd. Je houdt een competitie tegen je eigen trainingsmaatjes en leeftijdsgenoten van de beide andere verenigingen. Daarnaast vormen de eerste twee wedstrijden een mooie voorbereiding voor de clubkampioenschappen.

 

Op zaterdag 18 mei is de eerste ontmoeting op de atletiekbaan van DAK (Prins Hendrikstraat 76A in Drunen).

De bedoeling is dat we om 9.45 uur verzamelen op de baan en een gezamenlijke warming-up doen. Vervolgens doe je vier verschillende atletiekonderdelen die ochtend, waarna we gezamenlijk afsluiten met een cooling-down.

Het kost je dus maar een paar uurtjes en het is lekker dicht bij huis. Je ouders kunnen dan ook makkelijk komen kijken naar wat je allemaal op de training geleerd hebt. Uiteraard zijn ook andere belangstellenden welkom om te komen kijken.

Op 28 mei worden de volgende onderdelen gedaan:

 

Pupillen a, b, c en mini

Sprint

Hoogspringen

Vortex werpen

600 meter

Junioren c en d

Sprint

Hoogspringen

Speerwerpen

1.000 meter


We gaan ervan uit dat iedereen graag meedoet. Daarom is iedereen al automatisch ingeschreven. Je hoeft je dus niet op te geven. Kom op zaterdag 18 mei gewoon naar de baan toe. Het zou leuk zijn als je in ons club-tenue verschijnt.

Oproep:

Deze ochtend kunnen we alleen organiseren als er voldoende ouders zijn die een handje willen helpen. Dat kan variëren van het klokken bij de looponderdelen tot het harken bij het verspringen. Ouders worden zoveel mogelijk ingedeeld bij hun eigen kind. Dus als je er toch bent om te kijken... help ons een handje.
Als je kunt helpen graag even een mailtje naar
jeugdbestuur@dakdrunen.nl

 

De overige data zijn:

  • 6 juli: Giessen

  • 28 september: Waalwijk

Noteer deze data alvast in je agenda! Verder informatie hierover volgt een aantal weken voor bovengenoemde data.


Alle atleten die aan alle drie de evenementen hebben meegedaan krijgen een kleine attentie.

 
31 aug 2019
Waalwijk Athletic Champs 4
De WOC's van DAK, ACW en ARR gaan gezamenlijk deze superwedstrijd organiseren. Dat doen we op de baan in Waalwijk.
 
9 sep 2019
Drunen Meeting ARR-DAK-ACW
De traditionele 5 kilometer loop tussen ARR, DAK en nieuwkomer ACW.
 
28 sep 2019
Atletiekbaan ACW'66 Clubkampioenschappen 2019
De clubkampioenschappen 2019 worden georganiseerd door ACW'66, in samenwerking met het WOC van DAK en ARR. De wedstrijden worden op de baan van ACW'66 gehouden. De wedstrijden worden door deze drie verenigingen gezamenlijk uitgevoerd, maar het klassement gaat per vereniging. Meer info volgt t.z.t.
 
13 okt 2019 11:00
Manage D'n Dries DAK Drunense Duinen Trail

We mogen jullie een nieuwe samenwerking presenteren; DAK zal in nauwe samenwerking met Cairn Trails & Adventures de bekende Drunense Duinen Trail (13 oktober 2019) gaan organiseren.

Het parcours van de diverse afstanden tijdens Drunense Duinen Trail loopt door één van de grootste stuifzandgebieden van West-Europa. Een levende Nederlandse ‘woestijn’  waar stuifduinen, door de invloed van wind, continu een verplaatsend karakter tonen. Daarnaast vind je er ook een bijzondere afwisseling van bos en heide.

Het gebied wordt bewoond door dieren en planten die zich volledig hebben aangepast aan de droge omgeving. Je vindt er bijvoorbeeld zandloopkevers, een rijke populatie dassen bevolken dit gebied en diverse amfibieën en reptielen zoals de zwarte hagedis. Het lopen door dit natuurschoon is dan ook al een belevenis op zich.

De Trails bestaan allemaal uit één unieke ronde. De routes lopen over de verschillende ondergronden van dit speciale gebied. En welke afstand je ook kiest, je zult verrast zijn door alles wat je onderweg ziet. Kortom, weer een spectaculair landschap voor een fantastische Trailrun.

 
Terug naar boven