Kalender

4 mrt 2020 20:30
DAK clubhuis Algemene Leden Vergadering (ALV 2020)

Klik hieronder om je aan of af te melden
 

 
7 mrt 2020 09:30
Atletiekbaan aan de Prins Hendrikstraat in Drunen Start to Run voorjaar 2020

Start to Run, het Atletiekunie concept om beginnende lopers te begeleiden naar een geringe afstand onafgebroken lopen, start binnenkort ook bij DAK. We beginnen op zaterdag 7 maart a.s. om 09.30 uur! Locatie clubhuis DAK te Drunen Prins Hendrikstraat 76.
 

Inschrijving voor de editie Voorjaar 2020 is al mogelijk via de website van de atletiekunie (https://www.yakultstarttorun.nl/). Tevens kan op deze site meer informatie worden verkregen.
 

DAK gaat voor dezelfde prijs nog een stapje verder. Wij bieden twee trainingen per week aan en dat onder de bezielende begeleiding van gediplomeerde enthousiaste trainers.


Wacht niet langer maar geef je vandaag nog op en “Be prepared, your lifestyle will be changed!”

 
7 mrt 2020 09:30
Atletiekbaan aan de Prins Hendrikstraat in Drunen Clinic snelwandelen
Snelwandelen is één van de vele Olympische atletiekonderdelen. Kom en maak kennis met deze sport tijdens de clinic snelwandelen bij DAK. Het beheersen van de juiste snelwandeltechniek vormt de basis en in deze clinic maakt u er kennis mee.
 
7 mrt 2020 07:00
Atletiekbaan Baanatletiektrainer 3 : ssnelwandel clinic
ssnelwandel clinic
 
15 mrt 2020
Drunen, Grotestraat ter hoogte van het Raadhuisplein Drunense Duinenloop (DDL)
De 39e editie van de Drunense duinenloop (DDL) vindt plaats op 15 maart 2020. De inschrijving is per 1 oktober 2019 geopend. Ga naar www.drunenseduinenloop.nl om je in te schrijven voor deze onvergetelijke wedstrijd. Op de site vind je alle informatie over de verschillende afstanden, de routes, de loopshirts, en nog veel meer. Bij het inschrijven kun je, geheel vrijblijvend, het werk van Natuurmonumenten steunen. Hou je, net als wij, van de natuur? Steun dan Natuurmonumenten. Lees de informatie op de inschrijfpagina.
 
20 mrt 2020 19:00
Clubhuis DAK Drunen Dropping Junioren

Heej DAK’kers,
 

Vrijdag 20 maart a.s. in het weer zo ver, de Dropping voor de Junioren!
 

We hebben er dit jaar weer iets leuks van gemaakt dus geef je snel op!
 

Geef je voor 16 maart op door een berichtje te sturen naar Geert of Antoine.
 

Zonder hulp van ouders is de dropping niet mogelijk. Dus laat ook direct weten of je ouder(s) wil helpen door een groepje te droppen.
 

Jullie worden op vrijdag 20 maart om 19:00 uur in het clubhuis verwacht. We verwachten tussen 23:00 en 23:30 uur weer terug te zijn.
 

Geef je snel op!
 

De NAC:
Geert de Gouw & Antoine van de Sanden

 
5 apr 2020 09:30
Clubhuis DAK Drunen Paas Speurtocht Pupillen
 
12 sep 2020
Atletiekbaan aan de Prins Hendrikstraat in Drunen Sprintdriekamp snelwandelen
Deelname voor snelwandelaars en mensen die graag een keer willen snelwandelen. In de voorafgaande clinic worden de basisbeginselen bijgebracht. ‘s-middags is er een duurloop. Men is vrij om hier wel of niet aan deel te nemen.

Nadere info volgt (meer info via Theo van Houten: theovanhouten@hetnet.nl)
 
Terug naar boven