Loopgroepen, algemene informatie

Om als (recreant) loper bij Atletiek- en Wandelvereniging DAK te beginnen zijn er de volgende mogelijkheden;

 • U meldt zich aan via Start to Run, een clinic van 7 weken
  Voor al uw vragen kunt u contact opnemen met onze Start2Run trainers door een email te sturen naar Start2Run@dakdrunen.nl, of door telefonisch contact op te nemen met Theo van Baardwijk 06 22 74 45 57
 • U meldt zich aan bij DAK en sluit aan bij een van de loopgroepen

Inschrijvingen voor Start to Run clinic:

Je hebt je voorgenomen om te gaan sporten. Hardlopen lijkt je wel wat, want dat is gezond en het is gemakkelijk in je drukke leven in te passen. En toch is het lastig om zelf te beginnen. Want wie neemt zich niet regelmatig voor om weer te gaan lopen en eindigt dan toch op de bank? Of op een terrasje? Start to Run begrijpt dat en helpt een handje met 13 hardlooptrainingen die iedere beginner over de drempel helpen.

Voor meer informatie of direct inschrijven:
Bij een van onze trainers of http://starttorun.atletiekunie.nl/
 

Van Start2Run tot DAK lid

Start2Run (week 1 tot en met 7):

 • 7 zaterdagen
 • Naast de 7 zaterdagen biedt Atletiek- en Wandelvereniging DAK u 6 extra trainingen aan op woensdagavond op onze atletiekbaan

Run to the start (week 8 tot en met 13)

Inschrijven via www.dakdrunen.nl activiteitenformulier (allen beschikbaar tijdens s2r periode) tegen een gereduceerd tarief
 • Degene die na 7 weken Start to Run willen doorgaan met de loopsport, worden van harte uitgenodigd om een vervolgtraject van 6 weken te starten tegen een gereduceerd tarief.
 • Deze 6 weken zal een aangepast trainingsprogramma worden afgewerkt, zodat na ruim 3 maanden vanaf aanvang Start to Run kan worden ingestapt in een van onze loopgroepen.

Vervolgstappen; vanaf week 14?

U wordt lid van DAK via www.dakdrunen.nl aanmeldformulier
 • Na ca. 13 weken training vanaf aanvang Start to Run, kan worden ingestapt in een van de loopgroepen (al naar gelang uw niveau en ambities).
  Meer informatie is te vinden op deze site of bij uw (Start to Run) trainer.
DAK heeft verschillende loopgroepen waarbij u zich kunt aansluiten. Mocht u een keer niet kunnen op de dag dat uw groep traint, dan is het geen enkel probleem om dan met een andere groep mee te trainen die past bij uw niveau. U hebt de mogelijkheid om normaliter 2x per week te trainen onder begeleiding van een gediplomeerd looptrainer.
Om lid te worden van DAK dient u zich aan te melden via het aanmeldformulier. DAK meldt u aan bij de Atletiekunie.
Meer informatie over het lidmaatschap;
 

Loopgroepen

DAK heeft verschillende loopgroepen waarbij u zich kunt aansluiten. Mocht u een keer niet kunnen op de dag dat uw groep traint, dan is het geen enkel probleem om dan met een andere groep mee te trainen die past bij uw niveau. U heeft de mogelijkheid om normaliter 2x per week te trainen onder begeleiding van een gediplomeerd looptrainer.
Klik hier voor een volledig overzicht van alle trainingsmogelijkheden.

Aanmelden bij DAK:

Natuurlijk kunt u zich het gehele jaar aanmelden bij Atletiek- en Wandelvereniging DAK. U hoeft dus niet per se met Start to Run te beginnen! U mag geheel vrijblijvend een aantal trainingen gratis meedoen en daarna besluiten of u wilt doorgaan met de loopsport. Aarzel daarom niet om contact met DAK op te nemen, het is het proberen waard!


Naar overzicht van alle trainingsgroepen
Terug naar boven