Nieuws

NK Indoor Junioren Apeldoorn

08 februari 2014
www.dakdrunen.nl
Op 8 en 9 februari werd het Nederlands Kampioenschap Indoor voor Junioren in Apeldoorn gehouden. Voor DAK kwamen Daphne en Harry aan de start, Geert Elferink was helaas ziek thuis gebleven.
 
Daphne van Zandvoort (Junior B) startte als eerste en koos voor het eerst voor de 400 meter indoor. Haar race was perfect opgebouwd en ze liep meteen een clubrecord met een tijd van 1.01,13. Ze finishte als derde in haar serie dus toen was het nog even wachten op de andere 4 series of ze bij de 2 tijds snelste zou zitten. Dat lukte zodat ze een paar uur later verassend naar de halve finale mocht. Het is jammer genoeg niet gelukt (tijd 1.03,14) om de finale te behalen.
 
Harry van Ham (Junior B) heeft een prima tijd gelopen op de 800 meter met 2.10,53 wat een fractie langzamer was van zijn tijd 2 weken geleden in dezelfde indoor hal.
 
Ook werd nog een 4x200 meter Estafette gelopen bij de Jongens B-Junioren, een diskwalificatie in de einduitslag. Het blijkt een foutieve wissel te zijn geweest: buiten het wisselvak, helaas. Theo had 1:45,5 min. geklokt. Deelnemers in volgorde van starten: Bram Brandts - Rick van de Ven - Harry van Ham en Antoine van der Sanden. Ze hebben individueel goed gelopen. Rick is junior C de andere drie Junior B.

Uitslagen

FOTO: Daphne van Zandvoort  [Fotograaf Joeri van Etten]
 
Dorine / Theo














             
 


 
www.dakdrunen.nl
Op zondag 10 maart werd al weer voor de 40e keer de Drunense Duinen Loop gehouden. Op het programma stonden een halve marathon en een… Meer >
 
Terug naar boven