Nieuws

Update Coronavirus 23 maart 2020

24 maart 2020

Vandaag is duidelijk geworden dat het Coronavirus een nog grotere impact op onze (sport)samenleving heeft dan we dachten.

Alle voorgaande maatregelen gelden zeker tot 1 juni. De volledige accommodatie van DAK blijft gesloten, het is absoluut verboden op de baan te trainen. Alle trainingen, wedstrijden en evenementen worden voor het moment geannuleerd. Vergaderingen mogen niet meer in het clubgebouw worden gehouden, als het nodig is gebruik dan Skype of WhatsApp.

Voor Brabant kan hier de meest recente informatie worden gevonden.


Wat kunnen we als sporters nog doen om hier zo verstandig mogelijk mee om te gaan?

Allereerst, volg de richtlijnen van de overheid op!

· Houd afstand!! Minstens 1,5 m

· Sport niet in groepen, maar alleen!

Om toch fit te blijven hebben zijn hier nog enkele adviezen voor hardlopers en wandelaars:

· tips voor hardlopers

· tips voor wandelaars

Er zijn enkele vragen over eventuele terugbetaling van contributie binnengekomen. Hierin volgt het bestuur het advies van de Atletiekunie om pas achteraf (na normalisatie van de gang van zaken) hierover een besluit te nemen.

Advies Atletiekunie:

Update maandag 23 maart 15:30 uur

Financiële afspraken

We willen iedereen adviseren en vragen om zoveel als mogelijk de financiën gewoon te laten doorgaan zoals gepland en pas achteraf te bekijken – bij normalisatie van de richtlijnen van sociale omgang – óf en op welke wijze een financiële compensatie op zijn plaats is. Pas op dat moment is er een volledig overzicht van de impact van de huidige maatregelen en kunnen er goede keuzes gemaakt worden inzake verschuiven, verplaatsen of annuleren van activiteiten. Op deze wijze besparen we nu veel werk en leidt het bij niemand tot acute financiële consequenties.

Mochten er nog vragen zijn dan kun je die aan het bestuur richten.

Met vriendelijke groeten,

 

het bestuur



 
www.dakdrunen.nl
Op zondag 10 maart werd al weer voor de 40e keer de Drunense Duinen Loop gehouden. Op het programma stonden een halve marathon en een… Meer >
 
Terug naar boven