Last op schouders van bestuurders DAK krijgt concrete aanpak!

12 augustus 2015
www.dakdrunen.nl
Alle reden voor het bestuur, om tijdens de ALV dit voorjaar, aan de bel te trekken. DAK, in de aanloop naar het 50 jarig bestaan, kent een bestuursprobleem omdat de opvolging van bestuursleden en enkele overige kaderfuncties niet worden opgevuld.
 
De afgelopen jaren is op verschillende momenten gevraagd of leden zich wilden aanmelden voor ondermeer bestuursfuncties. Doorgaans heeft DAK geen klagen als leden gevraagd worden een vrijwilligerstaak op zich te nemen tijdens eendaagse evenementen. Anders wordt het als het gaat om voor een vereniging onmisbare permanente functies.
 
Gelukkig trekt niet alleen het bestuur zich dit aan, maar ook enkele andere leden van de vereniging. Alle reden om direct na de vakantieperiode bij elkaar te komen en een stappenplan op te stellen.
 
De bestuurs activiteiten matrix, die is opgemaakt door ieder bestuurslid, laat zien wat het werk is van elk bestuurslid van onze vereniging en geeft tevens aan hoeveel tijd een taak behelst. Ideale uitgangspositie om op taakniveau een verdeling te maken en niet alleen in functies te denken.
 
Vele handen maken licht werk is het credo en zullen we allemaal iets moeten doen om onze vereniging gezond en bloeiend te houden onder het credo:
< Met elkaar op naar vijftig jaar! >
 
In de komende maanden zullen leden door een van onderstaande leden benaderd worden met het verzoek iets voor de vereniging te gaan doen.

Bijgaand een ingzonden stuk van Kees Klerx, bestuurslid (recreanten, ledenadministratie, looptrainers, website, ...), waarin hij beschrijft waarom hij bestuurlid is geworden, waarom de toekomst van DAK in gevaar is, en wat de aanleiding is voor het oprichting van deze Wervingscommissie.
 
De wervingscommissie,
Marianne van den Bosch,
Herman Buijst,
Peter Goedhart,
Theo van Houten,
Kees Klerx,
Steef Molema,
Walther de Vaan.

Voor info/suggesties/tips/etc. bel ons of stuur een email naar vrijwilligerscommissie@dakdrunen.nl
 


 
www.dakdrunen.nl
Op zondag 19 januari 2020 werd in Rijen een cross gehouden die meetelde voor het regio 13 klassement. De regen van de… Meer >
 
www.dakdrunen.nl
Op zondag 12 januari werd in Goirle de Wilkin Sports Cross gehouden. Deze cross telt mee in het regio 13 crosscircuit en werd… Meer >
 
www.dakdrunen.nl
Op zondag 12 januari werd in Nieuwkuijk de Kuijkse Stratenloop gehouden. Traditioneel zijn de atleten en atletes van DAK hierbij goed… Meer >
 
De Clubcross van 2020 is vanwege de geringe deelname geïntergreerd in de Drunense Duinen Cross 3 november 2019. De uitslag is… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven