Nieuws

Indoor: Dordrecht en Reusel

26 oktober 2014
www.dakdrunen.nl
Beide Indoors werden op 25 oktober 2014 gehouden.
Fleur v.d. Linden sprong met polsstok een nieuw indoor clubrecord 2.31 meter en in Reusel verbeterden Daniek en Kevin v.Loon een aantal pr's.

Dordrecht (Recordwedstrijd):
Bij deze indoor, wist Fleur v.d Linden zich in haar laatste D-Junioren polsstokhoog-wedstrijd met 1cm. te verbeteren.
De 2.31m. is de beste landelijke Indoorprestatie Meisjes Junior D (seizoen 2013-2014) en tevens ook een dames-clubrecord.
Fleur traint al 3 jaar polsstokhoogtraining bij trainer Dick Opdien (av Sprint).


Daniek op het podium


Reusel - Indoor : zaterdag 25-10-2014
 
Dit was de 1e indoor wedstrijd, maar tegelijkertijd de laatste wedstrijd voor dat iedereen over gaat naar de nieuwe leeftijds categorie welke 1 november ingaat.
Het was dit keer te doen in Reusel, en Kevin en Daniek van Loon waren voor DAK hierbij aanwezig.
Daniek was nu nog een mini pupil en ze evenaarde haar sprint pr en tevens haar hoogspring pr, met kogelstoten verbeterde ze haar pr met 1 meter naar 5,38meter en komt al aardig dicht in de buurt van het clubrecord. Na deze 3 onderdelen stond ze op de 1e plaats, alleen kwam toen het 4e onderdeel, de 600 meter. Dit is niet haar dingetje, ze heeft alles gegeven maar verloor helaas een plaatsje en werd uiteindelijk 2e algemeen.
Kevin deed zijn laatse pupillen wedstrijd bij de A’s, hij wordt junior D. Met 3 nieuwe pr’s op de sprint, kogel en zijn 600 meter was hij goed bezig, alleen bij het hoogspringen ging het niet goed. Hierbij kwam hij niet hoger dan 1,05 meter, en verloor hierbij zeer veel punten op de concurrentie wat resulteerde in een 10e plaats algemeen.
Al met al goede resultaten, en nu op naar de andere categorieën.
 
Groet Ruud van Loon



pr / 27-10-14


 
www.dakdrunen.nl
Op zondag 10 maart werd al weer voor de 40e keer de Drunense Duinen Loop gehouden. Op het programma stonden een halve marathon en een… Meer >
 
Terug naar boven