DDL clinic pakket-42: Trainingsclinic voor DDL, Halve Marathon PLUS voorbereiding Hele Marathon R'dam

Het DDL Clinic pakket-42 is opgezet om DAK-Recreantenlopers en lopers die niet lid zijn van een Atletiek vereniging te begeleiden naar de Rotterdam Marathon, die gehouden wordt op medio april, waarbij deelname aan de DDL is ingepland.

Het programma bestaat uit 3 begeleide trainingen per week, maandagavond, woensdagavond en zaterdagochtend. De trainingen worden verzorgd door trainers van DAK. Naast de begeleide trainingen wordt er verwacht dat er nog 1 training zelf wordt gedaan. Houdt dus rekening met 4 trainingen in een week. De trainingen worden voor een deel gelijktijdig uitgevoerd met de DDL Clinic pakket-21 voor de DDL Halve Marathon, die op medio  maart  wordt gehouden. De training is zodanig opgezet dat een ieder die een goede gezondheid heeft en halve marathon hardlopend binnen 01:55 goed kan afleggen en een recente loopervaring heeft, in staat moet zijn de training te volgen en de hele marathon te lopen. De minimum leeftijd voor deelname is 20 jaar (conform wedstrijd reglement). Er wordt getraind op eigen risico. Houdt er rekening mee dat het trainen voor een hele marathon intensief is.

De start van de Clinic is op begin januari. Er wordt begonnen met een bijeenkomst in het DAK clubhuis waar uitleg over de Clinic wordt gegeven en vervolgens de eerste training:
 • Maandag   19:00 – 20:30 Weg, vertrekpunt DAK atletiekbaan
 • Woensdag 19:00 – 20:30 Baan DAK vertrekpunt atletiekbaan
 • Zaterdag   09:00 – 10:45 Weg / Duinen, vertrekpunt parkeerterrein Giersbergen
De trainingen worden gezamenlijk met DAK leden gehouden.
Voor de lange duurlopen wordt, waar mogelijk, gebruik gemaakt van de voor de Rotterdam Marathon speciaal georganiseerde Road to Rotterdam trainingslopen, deze vinden plaats bij een andere Atletiek vereniging, de kosten hiervoor zijn ca 7,- euro per loop. Er zijn 4 lopen, 20, 25, 30 en 35 km. De kosten hiervoor moet je zelf voldoen. De inschrijving voor de DDL en de Rotterdam Marathon dien je zelf te doen ook de kosten voor deze inschrijvingen  betaal je zelf.

Naast de trainingen zullen er een aantal informatie sessies worden gehouden, specifiek gericht op de Marathon.


Inbegrepen:

 • 3 begeleide trainingen per week van begin jan tot medio april
 • trainingsschema
 • deskundig advies voor de halve en hele marathon
Niet inbegrepen:
 • De inschrijving voor de DDL en de inschrijving voor de marathon van Rotterdam
 • Road to Rotterdam trainingen, georganiseerde lange afstands trainingen met verzorging onderweg, 4x (20, 25, 30, 35 km) a ca. 7 euro per training.

Inschrijven

Het aantal deelnemers aan deze speciale training is beperkt, VOL = VOL.

Vragen?

Heb je nog vragen dan kun je voor verdere informatie contact opnemen met:
 • Rinus Krijger 0641520999
 • Hans van den Heuvel 06 12892300
 • stuur een email naar DDLClinics@dakdrunen.nl of bekijk het info pakket
 

Algemeen voorwaarden inschrijving:

Ca. 1 week voor aanvang van de eerste training wordt het inschrijfbedrag via automatische incasso voldaan. Bij annulering of het staken van deellame na 25 dec., ongeacht de reden, is restitutie is niet mogelijk.
Het aantal deelnemers aan deze speciale training is beperkt, VOL = VOL.
 


Meer info; ddlclinics@dakdrunen.nl

Terug naar boven