Nieuws

Avondwedstrijd BAAN: DAK-Drunen ; UITSLAGEN 2015

www.dakdrunen.nl
Op Donderdag 25 juni 2015 werd bij DAK-Drunen de Jaarlijkse BAAN - Avondwedstrijd (Regio 13) gehouden.
Een aantal atleten waren speciaal naar Drunen gekomen als voorbereiding voor het NK Atletiek Junioren AB in Breda dat in het weekend van 27 en 28 juni plaats vond.
De wedstrijd werd onder ideale weersomstandigheden gehouden. Mede hierdoor besloten een aantal atleten alsnog mee te doen waardoor er uiteindelijk ruim 200 deelnemers waren van jong tot oud. Niet alleen de loopnummers, maar ook de technische nummers als polsstokhoogspringen, het discuswerpen, de hink-stap-sprong en het hoogspringen waren goed bezet.

In alle categoriën werd hard gestreden om persoonlijke en club records aan te scherpen.
Bij de meisjes junioren D verbeterde Anouk van Dal het clubrecord op de 1000m snelwandelen.
Cas Weijers en Luca Tran streden om het clubrecord bij de hink-stap-sprong. Met 9,46 meter werd het voor Cas.
Ook de G-atleten Pedro en Harrie kwamen tot uitstekende prestaties.
Anne van Andel verbeterde wederom haar persoonlijke en clubrecord op de 3000 meter snelwandelen: 14.49,68. Riet Slegers (Atledo) liep zelfs dik onder het Nederlands record V70.

Naast het succes waren er natuurlijk ook teleurstellingen: bij de meisjes C-pupillen liepen Mirthe van Zon (derde) en Elien Smits (tweede) een dijk van een race waarmee ze onder het clubrecord bleven. Helaas liet de tijdwaarneming het afweten waardoor het oude clubrecord in de boeken bleef. Ook Fleur van de linden kende haar pech: bij het polsstokhoogspringen kwam ze op de aanvangshoogte ongelukkig terecht, waardoor ze niet meer echt lekker in de wedstrijd kwam.

Door de DAK-ateleten werd maar liefst op 27 onderdelen een eerste plaats behaald. Daarmee was deze avondwedstrijd zowel sportief als organisatorische een succes!

Klink hier voor de volledige UITSLAGEN.


[pr v3 hvdl/jeugdbestuur 25-06-15]







 

2015-06-26

DAK Avondwedstrijd 25 juni 2015


 

Midgetgolf en speurtocht

15 april 2024
Op zondag 14 april had de NAC voor de pupillen een speurtocht in petto. Daarnaast mochten onze atleten zich uitleven bij het… Meer >
 
www.dakdrunen.nl
Op zondag 14 april werd voor de atleten U18 en U20 de eerste competitiewedstrijd gehouden in Oosterhout. Vanuit DAK bonden acht… Meer >
 
www.dakdrunen.nl
Op zaterdag 13 april vond in Breda de eerste Athlectics Champs van dit jaar plaats. Onder een stralend voorjaarszonnetje werkte bijna… Meer >
 
 
Terug naar boven