Activiteiten en inschrijvingen

Tweede onderlinge ontmoeting 2019

Datum 6 jul 2019
Tijdstip 09:45 - 12:15 uur
Locatie Sportpark De Schroef
Tweede onderlinge ontmoeting 2019

In samenwerking met ACW’66 uit Waalwijk en Altena Road Runners uit Giessen organiseren we ook dit jaar weer een aantal onderlinge krachtmetingen. We beginnen op 18 mei in Drunen. De volgende wedstrijd is op 6 juli in Giessen. Op 28 september sluiten we af in Waalwijk met de clubkampioenschappen.

De onderlinge ontmoetingen worden speciaal voor jou georganiseerd. Je houdt een competitie tegen je eigen trainingsmaatjes en leeftijdsgenoten van de beide andere verenigingen. Daarnaast vormen de eerste twee wedstrijden een mooie voorbereiding voor de clubkampioenschappen.

 

Op zaterdag 18 mei is de eerste ontmoeting op de atletiekbaan van DAK (Prins Hendrikstraat 76A in Drunen).

De bedoeling is dat we om 9.45 uur verzamelen op de baan en een gezamenlijke warming-up doen. Vervolgens doe je vier verschillende atletiekonderdelen die ochtend, waarna we gezamenlijk afsluiten met een cooling-down.

Het kost je dus maar een paar uurtjes en het is lekker dicht bij huis. Je ouders kunnen dan ook makkelijk komen kijken naar wat je allemaal op de training geleerd hebt. Uiteraard zijn ook andere belangstellenden welkom om te komen kijken.

Op 28 mei worden de volgende onderdelen gedaan:

 

Pupillen a, b, c en mini

Sprint

Hoogspringen

Vortex werpen

600 meter

Junioren c en d

Sprint

Hoogspringen

Speerwerpen

1.000 meter


We gaan ervan uit dat iedereen graag meedoet. Daarom is iedereen al automatisch ingeschreven. Je hoeft je dus niet op te geven. Kom op zaterdag 18 mei gewoon naar de baan toe. Het zou leuk zijn als je in ons club-tenue verschijnt.

Oproep:

Deze ochtend kunnen we alleen organiseren als er voldoende ouders zijn die een handje willen helpen. Dat kan variëren van het klokken bij de looponderdelen tot het harken bij het verspringen. Ouders worden zoveel mogelijk ingedeeld bij hun eigen kind. Dus als je er toch bent om te kijken... help ons een handje.
Als je kunt helpen graag even een mailtje naar
jeugdbestuur@dakdrunen.nl

 

De overige data zijn:

  • 6 juli: Giessen

  • 28 september: Waalwijk

Noteer deze data alvast in je agenda! Verder informatie hierover volgt een aantal weken voor bovengenoemde data.


Alle atleten die aan alle drie de evenementen hebben meegedaan krijgen een kleine attentie.


Terug naar boven