Activiteiten en inschrijvingen

START 2 RUN informatieavond ma. 23 feb. 2015

Datum 23 feb 2015
Tijdstip 20:00 uur
Locatie Clubhuis DAK
Adres Prins Hendrikstraat 76A (Sportpark De Schroef)
Website bekijken
Maximaal aantal deelnemers 50
START 2 RUN informatieavond  ma. 23 feb. 2015
  • Gediplomeerde wandel en looptrainers van de Atletiek- en Wandelvereniging DAK organiseren deze informatie avond voor iedereen, die wil gaan starten met bewegen. Op elk niveau zijn er bij DAK trainers die kennis en ervaring hebben op zeer laag niveau bewegen, van wandelen – body walking tot hardlopen met diverse tempo’s.
  • Professionals spreken deze avond over bewegen en de vervolgstappen.
  • De avond is tevens de opstap naar het landelijke loopprogramma van de Atletiekunie Start-to-Run dat op zaterdag 7 maart a.s. op diverse locaties in het land aanvangt.
  • De avond is gratis maar om een inschatting te kunnen maken hoeveel mensen aanwezig zullen zijn, vragen wij u zich aan te melden via onderstaand formulier.
  • Wilt u zich nu al aanmelden voor de Start-to-Run voorjaarseditie dan kan dat via www.starttorun.nl Ook dit jaar gaat DAK van start op twee locaties zowel locatie Vlijmen als Drunen. Zij die eerder het programma Start-to-Run hebben gevolgd en om welke reden dan ook niet zijn doorgegaan worden uitgenodigd om deze voorjaarseditie gratis een herstart te maken. Meld je dan ook aan via het onderstaande formulier.
Klik hier voor meer algemene info over start2run bij DAK.

Online inschrijven voor deze activiteit is niet meer mogelijk
Terug naar boven