Activiteiten en inschrijvingen

DAK clubdagen; Inschrijven voor de FEESTAVOND 2014

Datum 27 sep 2014
Locatie Ons clubhuis
Maximaal aantal deelnemers 150

In verband met velen, op- en aanmerkingen, overigens zeer constructief, heeft de commissie na zware onderhandelingen met de leverancier de prijs naar beneden weten te krijgen (nog geen 10 euro per persoon). Natuurlijk hebben we ook een voorschot genomen op een groter aantal deelnemers. Laat de feestcommissie niet in de kou staan maar geef je vandaag nog op...........De voorinschrijving sluit op 20 sept 2014

Let op: Na-inschrijven is helaas niet mogelijk

Tijdens de clubdagen wordt er evenals vorig jaar een gezellige avond georganiseerd voor alle leden met aanhang. Dit jaar zal de avond er iets anders uit gaan zien dan vorig jaar.

We Pakken nog groter uit!!

We starten al op zaterdag 27 september om 18.30 uur. De avond zal gevuld worden met spectaculair entertainment, magisch vermaak, een heerlijk chinees buffet en daarna gaan we gewoon nog even door. Een DJ zal ervoor gaan zorgen dat de voeten van de vloer kunnen. Kortom een geweldig feest wat je niet mag missen.

En kom vooral nog eerder om, als u voor de actieve sportbeoefening of vrijwilliger op deze dag niet deelneemt, te kunnen kijken naar de verrichtingen van anderen. Na afloop van de wedstrijd is er vooral gesprekstof genoeg en alle reden iemand aan te klampen om zijn of haar succes met hem/haar te delen.

Kosten leden en introducee € 9,95 per deelnemer.*)

Voor de kinderen van 12 jaar of jonger zullen de kosten € 5,00 bedragen. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk dat de kinderen van vaders of moeders deelnemen aan het buffet en feestavond.

Er wordt gezorgd voor een heerlijk biertje van de tap en een tal van andere lekkere drankjes.
Consumpties dienen afgerekend te worden ter plaatse bij voorkeur dmv de barkaart.

Komt allen en maak door deelname aan deze feestavond een groot succes ook als je niet deelneemt aan de wedstrijden of andere sport en spelelementen van deze dagen!

Vul het onderstaande inschrijfformulier in om je op te geven voor de feestavond/buffet.

(Klik hier om in te schrijven voor een of meer clubdag aktiviteiten)

Meer info of aangepaste wensen m.b.t. de maaltijd; feest@dakdrunen.nl

Groeten,
De feestcommissie,
Marjolein v Bladel, Theo van der Lee, José Hafkamp
feest@dakdrunen.nl

*) Juryleden of leden van de organisatie krijgen geen korting op de feestavond/buffet. Zij ontvangen een aantal consumptiebonnen via de wedstrijdorganisatie.

Online inschrijven voor deze activiteit is niet meer mogelijk
Bijdrage:
  • Lid
    • € 1,-
Aantal inschrijvingen: 46
Terug naar boven