Activiteiten en inschrijvingen

DAK clubdagen; Inschrijven voor de BBQ

Datum 28 sep 2013
Locatie In en om het clubhuis
Adres Sportpark De Schroef
Maximaal aantal deelnemers 500

De voorinschrijving sluit op 25 sept 2013

Let op: Na-inschrijven is helaas niet mogelijk

Tijdens de clubdagen wordt er evenals vorig jaar een gezellige BBQ georganiseerd voor alle leden met aanhang. Deze vindt plaats op zaterdag 28 september om 18.30 uur. Kom vooral eerder om, als u voor de actieve sportbeoefening of vrijwilliger op deze dag niet deelneemt, te kunnen kijken naar de verrichtingen van anderen. Na afloop van de wedstrijd is er vooral gesprekstof genoeg en alle reden iemand aan te klampen om zijn of haar succes met hem/haar te delen.

Kosten leden en introducee € 15,00 per deelnemer.*)

Voor de kinderen van 12 jaar of jonger wordt een aangepast kinder-BBQ georganiseerd waarvan de kosten € 7,00 bedragen. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk dat de kinderen van vaders of moeders BBQ nuttigen.

Door de uitgifte van gekleurde bonnen die de deelnemer ontvangt voor aanvang van de BBQ, zijn tegen inlevering van deze bonnen overeenkomstige stukken vlees te verkrijgen. Voor iedere deelnemer in principe een vast aantal stukken vlees. Men kan niet onbeperkt eten omdat voor iedere persoon een van te voren afgestemde hoeveelheid en soorten vlees, koude schotel en fruit worden besteld.

Consumpties dienen afgerekend te worden ter plaatse bij voorkeur dmv de barkaart.

Komt allen en maak door deelname aan deze BBQ een groot succes ook als je niet deelneemt aan de wedstrijden of andere sport en spelelementen van deze dagen!

Vul het onderstaande inschrijfformulier in om je op te geven voor de BBQ.

(Klik hier om in te schrijven voor een of meer clubdag aktiviteiten.)

Het bestuur.
Meer info; kantine@dakdrunen.nl

*) Juryleden of leden van de organisatie krijgen geen korting op de BBQ. Zij ontvangen een aantal consumptiebonnen via de wedstrijdorganisatie.

 


Online inschrijven voor deze activiteit is niet meer mogelijk
Bijdrage:
  • Lid
    • € 0,01 Ik negeer "Totaalbedrag 0,01". Ik ga ermee akkoord dat het totaalbedrag wordt berekend op basis van de hieronder opgegeven aantallen.
Aantal inschrijvingen: 71
Terug naar boven