Indoor Waalwijk 2020

16 februari 2020
www.dakdrunen.nl
Op zondag 16 februari vond in Waalwijk een indoor wedstrijd plaats. Voor alle atleten stond er een meerkamp op het programma die bestond uit 40meter sprint, kogelstoten en hoogspringen.

Bij de meisjes pupillen B had DAK 4 ijzers in het vuur: Jelke van Heist, Lieze Span, Guusje Boom en Fleur van der Maas. Jelke en Lieze verbeterden hun PR bij het hoogspringen naar 1 meter. Daarmee werden ze derde. Jelke werd ook op de sprint derde. Samen met een 11e plaats bij het kogelstoten resulteerde dat overall in een vierde plaats. Lieze werd overall zesde. Mede door een persoonlijk record bij het hoogspringen behaalde Guusje een achtste plaats in het eindklassement. Fleur verbeterde haar beste prestatie tot vandaag bij het hoogspringen en het kogelstoten. Overall werd ze keurig 13e.

Bij de jongen pupillen B hield Jelmer Blonk de eer van DAK hoog. Mede door persoonlijke records bij het kogelstoten en  hoogspringen werd hij tiende.

Bij de A pupillen stond Lieke Verschoor aan de start. Lieke verbeterde zich bij het kogelstoten en hoogspringen. In een sterk deelnemersveld leverde dat haar de 20e plaats op.

Bij de D junioren hadden vier DAK leden zich ingeschreven: twee atleten en twee atletes. Bij de  jongens werd Rhivano Volk tweede bij op de sprint. Bij het hoogspringen verbeterde hij zijn persoonlijk record tot 1,25 meter. Overall leverde dat hem een zesde plaats op. Micah Boom werd negende op de sprint en bij het kogelstoten. Overall werd hij 11e.
Dit zelfde resultaat behaalde Elien Smits bij de meisjes. Fenne van Heist evenaarde haar PR bij het hoogspringen en werd in het eindklassement 22e.

Rick Smits, Edwin van der Heijden en Wesley Nagtzaam verdedigden de DAK kleuren bij de junioren C. Rick werd vierde op de sprint en vijfde bij het hoogspringen en kogelstoten. Overall leverde dat een vierde plaats op. Edwin leverde een zeer stabiele meerkamp af. Hij werd op alle onderdelen negende. Ook overall eindigde hij als negende. Wesley liep een PR op de sprint en eindigde uiteindelijk als 11e.

De volledige uitslagen zijn te vinden op: www.atletiek.nu

MS 20200216

www.dakdrunen.nl
www.dakdrunen.nl
www.dakdrunen.nl

 
Vandaag is duidelijk geworden dat het Coronavirus een nog grotere impact op onze (sport)samenleving heeft dan we dachten. Alle… Meer >
 
12 maart 2020 Beste leden van DAK en ouders/verzorgers.   Op 12 maart zijn er verdere maatregelen aangekondigd door… Meer >
 
De Clubcross van 2020 is vanwege de geringe deelname geïntergreerd in de Drunense Duinen Cross 3 november 2019. De uitslag is… Meer >
 
www.dakdrunen.nl
Afgelopen zondag 3 november 2019 heeft DAK al weer voor de 46e keer de Drunense Duinencross georganiseerd in de Loonse- en Drunense… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven