Atleten DAK in de prijzen bij laatste cross

02 februari 2020
www.dakdrunen.nl
Op zondag 2 februari werd in Dongen de laatste cross van het regio 13 klassement gehouden. Het weer zorgde er in elk geval voor dat het een echte cross werd.

De eerste DAK atleet die in actie kwam was Iker Kuijs bij de pupillen A. Iker had een goede start en handhaafde zich prima voorin het veld. Dit resulteerde uiteindelijk in een vijfde plaats.

Bij de junioren D stond de jarige Elien Smits aan de start. Elien was niet helemaal fit, maar wilde toch van start gaan. Helaas bleek haar gezondheid niet voldoende om voor in het veld mee te doen. Elien eindigde uiteindelijk als 12e.

Bij de junioren C was er zowel bij de jongens als de meisjes inbreng van DAK. Bij de meisjes liep Anne Smits een goed opgebouwde race. Dat resulteerde in een achtste plaats.
Rick Smits kwam goed uit de startblokken en deelde zijn race prima in. Na ruim 3 kilometer kwam hij winnend over de streep.

Bij de vrouwen senioren snelde Nikki Bagchus naar de derde plaats. Harry Beekmans werd zesde bij de mannen45.

De uitslagen van de cross in Dongen zijn te vinden op: https://uitslagen.nl/uitslag?id=2020020213303

Nu de laatste race is gelopen kan ook het overall klassement van alle crossen opgemaakt worden. Bij de pupillen A is Iker Kuijs als vierde geeindigd. Jiri van Bokhoven is 13e geworden.
Bij de meisjes junioren D is Elien Smits gedeeld derde geworden. Haar broer Rick wist het overall klassement bij de jongens junioren C te winnen. Bij de meisjes eindigde Anne Smits als tiende.
Rick Hartogs wist het overall klassement naar zich toe te trekken bij de senioren. Ahmed Abubakar werd in dit klassement vijfde, Tobias van Roon zesde en Antoine van de Sanden 12e.
Bij de vrouwen senioren behaald Nikki Bagchus overall de derde plaats. Bij de vrouwen45 wist Ciska Hensen de overwinning naar zich toe te trekken en werd Lianne Ivens zesde.
Tot slot: Harry Beekmans wist beslag te leggen op de 12e plaats bij de mannen45.

De volledige uitslagen van het regio 13 crossklassement zijn te vinden op: https://www.regio13.nl/global-e-crosscircuit-individueel-klassement/

20200202 MS

 


 
www.dakdrunen.nl
De Dak atleten van trainer Mari van Beurden waren met 19 atleten afgereisd naar Tiendeveen in Drenthe, om daar van vrijdag tot en met… Meer >
 
www.dakdrunen.nl

Indoor Waalwijk 2020

16 februari 2020
Op zondag 16 februari vond in Waalwijk een indoor wedstrijd plaats. Voor alle atleten stond er een meerkamp op het programma die… Meer >
 
De Clubcross van 2020 is vanwege de geringe deelname geïntergreerd in de Drunense Duinen Cross 3 november 2019. De uitslag is… Meer >
 
www.dakdrunen.nl
Afgelopen zondag 3 november 2019 heeft DAK al weer voor de 46e keer de Drunense Duinencross georganiseerd in de Loonse- en Drunense… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven