Atleten DAK goed van start bij eerste cross

20 oktober 2019
www.dakdrunen.nl
Op zondag 20 oktober 2019 vond de eerst cross van het regio 13 circuit plaats. Deze werd gehouden bij recreatiegebied het Blauwe Meer bij Loon op Zand.

Als eerst mochten de pupillen C van start voor hun wedstrijd over 600 meter. Daan van Ravestijn liep zijn eerste cross en behaalde een prima 7e plaats.
Vervolgens was het de beurt aan de pupillen B. Ook hier een debutante: Fleur van der maas. Ook Fleur liep naar een verdienstelijke 7e plaats in haar wedstrijd over 1000 meter.
Bij de A pupillen stond maar liefst 5 DAK atleten aan de start voor een wedstrijd over 1200 meter. Iker Kuijs werd keurige 7e, Milan van Beurden 13e, Sem van Ravestijn 17e, Luuk van Gestel 20e en Koen van Gestel 23e.

De junioren D bonden met elkaar de strijd aan over 1600 meter. Bij de jongens liep Stan van Gestel een uitstekende wedstrijd. Hij werd 12e. Ruben van Geenen finishte 7 seconden later als 14e. Bij de meisjes viel Elien Smits met een vierde plaats net buiten het podium. Esther Cornelissen werd 17e.

Anne Smits verdedigde de DAK kleuren bij de meisjes junioren C. Anne beeindigde haar wedstrijd over 1800 meter als tiende. Voor de jongens junioren C stond een wedstrijd over 2400 meter op het programma. Rick Smits wist als zesde over de finish te komen.

Naast de individuele wedstrijd stonden er ook nog estafettes op het programma. Het team van de pupillen A bestond uit Susan Cornelissen, Iker Kuijs, Milan van Beurden en Sem van Ravestijn. Na een solide race wist dit team een zilveren medaille in de wacht te slepen.
Ook de junioren deden mee aan de estafette. Het team met Esther Cornelissen, Ellen Smits, Ruben van Geenen en Rick Smits mocht na een spannende inhaalrace ook een zilveren medaille op gaan halen.

Ook de oudere DAK atleten kwamen aan de start in Loon op Zand. Bij de vrouwen senioren eindigde Nikki Bagchus als zevende. Ciska Hensen was de snelste van alle vrouwen45.
Bij de mannen senioren werd Tobias van Roon 11e, Jeffrey Hazendonk 16e en Antoine van der Sanden 19e.
Tot slot eindigde Jan Haverhals als zesde bij de mannen55.

De volledige uitslagen zijn te vinden op: uitslagen.nl

De volgende coss in het regio 13 crosscircuit wordt gehouden op zondag 3 november in Drunen. Voor inlichtingen en inschrijven: www.dakdrunen.nl. Tijdens deze cross vinden ook de clubkampioenschappen van DAK plaats.

20191020 MS

www.dakdrunen.nl
www.dakdrunen.nl
www.dakdrunen.nl
www.dakdrunen.nl
www.dakdrunen.nl
www.dakdrunen.nl
www.dakdrunen.nl

 
www.dakdrunen.nl
Op zondag 19 januari 2020 werd in Rijen een cross gehouden die meetelde voor het regio 13 klassement. De regen van de… Meer >
 
www.dakdrunen.nl
Op zondag 12 januari werd in Goirle de Wilkin Sports Cross gehouden. Deze cross telt mee in het regio 13 crosscircuit en werd… Meer >
 
www.dakdrunen.nl
Op zondag 12 januari werd in Nieuwkuijk de Kuijkse Stratenloop gehouden. Traditioneel zijn de atleten en atletes van DAK hierbij goed… Meer >
 
De Clubcross van 2020 is vanwege de geringe deelname geïntergreerd in de Drunense Duinen Cross 3 november 2019. De uitslag is… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven