Nieuws

Dak atleten in topvorm richting de Drunense Duinenloop.

door
www.dakdrunen.nl

Komende zondag vindt de Drunense Duinenloop plaats. Dat het met de vorm van de atleten van DAK wel goed zit bleek de afgelopen weken.

 

Op zondag 24 februari was de eerste wegwedstrijd van het regio 13 circuit. Dit was de Rico Salvetti Loop in Oisterwijk.

Vanuit DAK waren er veel DAK atleten op af gekomen om te kijken hoe ze ervoor staan.

Rick Hartogs bewees maar weer eens in prima vorm te zijn. Hij werd eerste op de 10km bij de mannen senioren met een tijd van 30:13. Dit was een verbetering van het parcoursrecord. Ook Jeffrey Hazendonk bewees in prima vorm te zijn. Hij werd 10e op de 10km in een tijd van 35:48. Dit was verbetering van zijn PR met ruim anderhalve minuut.

Bij de vrouwen senioren was er een podiumplaats voor Nikki Bagchus. Zij werd knap 2e.

Bij de v45 was het Ciska Hensen die het snelst terug was en op de hoogste trede mocht plaats nemen. Roel Spierings koos voor de 15 kilometer en werd keurig 1e in een tijd van 54:46. Ook dit was een ruime verbetering van zijn PR.

 

Op zaterdag 2 maart vond met de Kruikenloop de tweede wedstrijd van het regio 13 circuit plaats. Deze wedstrijd wordt traditioneel gehouden op carnavals zaterdag.

Ook hier waren veel DAK atleten present om te kijken hoe ze ervoor staan op de 15km.

Bij de mannen senioren was het wederom Rick Hartogs die er met de winst vandoor ging.

Hij werd 1e op de 15km in een tijd van 47:49. Dit betekende een verbetering van het clubrecord. Bij de mannen 45+ werd John van Heeswijk knap 3e. Ahmed Abubakar koos voor de 10km en werd 1e in een knappe tijd van 33:14. Bij de vrouwen senioren was het Nikki bagchus die als eerste terug was en dus goud pakte. Bij de vrouwen 45+ bewees Ciska Hensen maar weer eens in prima vorm te zijn door ook als eerste terug te zijn in een tijd van 58:44. Dit betekende voor haar een ruime verbetering van haar PR.



 
Geen nieuwsberichten gevonden
Terug naar boven