Sterk optreden DAK atleten bij Warandeloop

25 november 2018
www.dakdrunen.nl
Op zaterdag 24 november en zondag 25 november vond de Warandeloop plaats. Dit is één van de best bezette crossen van Nederland.
De wedstrijden vonden plaats in het Speelland van de Beekse Bergen.

Op zaterdag vond de Nationale Jeugd Crossdag plaats.
Vanuit DAK stonden er helaas maar 3 atleten aan de start, allen D pupillen.
Elien Smits vertegenwoordigde de rood witte DAK kleuren bij de meisjes 1e jaars D pupillen. Elien was helaas net iets te laat bij de start zodat ze vanaf de tweede rij moest starten. Voordat ze zich door de meute had heengewerkt waren de koplopers al uit het zicht. Na een prima inhaalrace finishte Elien als zevende.
Jonas Vos en Koen van Weerden stonden aan de start bij de jongens tweedejaars D pupillen. In een sterk internationaal veld werd Jonas 43e en Koen 49e.

Eveneens op zaterdag vond een recreantencross over 7.300meter plaats. Nemi Roozemond was hierbij de sterkste van allemaal.
Jacqueline Nieuwenhuizen finishte met een 11e plaats net buiten de top tien bij de vrouwen35. Ciska Hensen haalde met een derde plaats het podium bij de vrouwen45.

Ook op zondag waren de atleten van DAK present. Bij de mannen bewees Rick Hartogs zijn goede vorm. Hij mocht als derde op het podium plaatsnemen bij de Beekse Bergencross over 10.300meter. Bij de vrouwen werd Nikki Bagchus vijfde in de vrouwenwedstrijd over 5.800meter.

De volledige uitslagen zijn te vinden op uitslagen.nl

MS 20181125 


 
www.dakdrunen.nl

Stratenloop Waspik

10 december 2018
Terwijl in Tilburg het Europees Kampioenschap cross plaatsvond vond in Waspik al weer voor de 12e keer een stratenloop plaats. Bij… Meer >
 
www.dakdrunen.nl

Succesvolle indoor DAK

02 december 2018
Op zondag 2 december werd in Vlijmen de eerste indoor wedstrijd van het seizoen 2018-2019 gehouden. Deze wedstrijd werd georganiseerd… Meer >
 
Mijn naam is Olaf Tuerlings en ik wil me aan jullie voorstellen. Ik ben ruim 14 jaar lid van DAK en ook al ruim 7 jaar trainer. Op… Meer >
 
www.dakdrunen.nl
Vandaag, maadag 10 september 2018, is de tweede dualmeet, een loopwedstrijd van 5 km, met Altena Roadrunners in Drunen gehouden. Het… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven