Sterk optreden DAK atleten bij Warandeloop

25 november 2018
www.dakdrunen.nl
Op zaterdag 24 november en zondag 25 november vond de Warandeloop plaats. Dit is één van de best bezette crossen van Nederland.
De wedstrijden vonden plaats in het Speelland van de Beekse Bergen.

Op zaterdag vond de Nationale Jeugd Crossdag plaats.
Vanuit DAK stonden er helaas maar 3 atleten aan de start, allen D pupillen.
Elien Smits vertegenwoordigde de rood witte DAK kleuren bij de meisjes 1e jaars D pupillen. Elien was helaas net iets te laat bij de start zodat ze vanaf de tweede rij moest starten. Voordat ze zich door de meute had heengewerkt waren de koplopers al uit het zicht. Na een prima inhaalrace finishte Elien als zevende.
Jonas Vos en Koen van Weerden stonden aan de start bij de jongens tweedejaars D pupillen. In een sterk internationaal veld werd Jonas 43e en Koen 49e.

Eveneens op zaterdag vond een recreantencross over 7.300meter plaats. Nemi Roozemond was hierbij de sterkste van allemaal.
Jacqueline Nieuwenhuizen finishte met een 11e plaats net buiten de top tien bij de vrouwen35. Ciska Hensen haalde met een derde plaats het podium bij de vrouwen45.

Ook op zondag waren de atleten van DAK present. Bij de mannen bewees Rick Hartogs zijn goede vorm. Hij mocht als derde op het podium plaatsnemen bij de Beekse Bergencross over 10.300meter. Bij de vrouwen werd Nikki Bagchus vijfde in de vrouwenwedstrijd over 5.800meter.

De volledige uitslagen zijn te vinden op uitslagen.nl

MS 20181125 


 
www.dakdrunen.nl
Op zaterdag 18 mei waren de pupillen en C/D junioren van ACW en ARR te gast bij DAK. Mede door de stralende… Meer >
 
www.dakdrunen.nl
Op zaterdag 11 mei vond in Tilburg de tweede Athletics Champs wedstrijd van dit seizoen plaats. Met een graadje of 13 was het een… Meer >
 
www.dakdrunen.nl
Gisteren is in Giessen voor het eerst een driekamp over 5 km tussen ARR, ACW'66 en DAK gehouden. Deze driekamp is de vervanger van… Meer >
 
www.dakdrunen.nl

Geslaagde clubcross 2019

06 januari 2019
Op zondag 6 januari werd nabij de zandafgraving aan de Kanaalweg de jaarlijkse clubcross gehouden. Voor het eerst in de geschiedenis… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven