Sterk optreden DAK atleten bij Warandeloop

25 november 2018
www.dakdrunen.nl
Op zaterdag 24 november en zondag 25 november vond de Warandeloop plaats. Dit is één van de best bezette crossen van Nederland.
De wedstrijden vonden plaats in het Speelland van de Beekse Bergen.

Op zaterdag vond de Nationale Jeugd Crossdag plaats.
Vanuit DAK stonden er helaas maar 3 atleten aan de start, allen D pupillen.
Elien Smits vertegenwoordigde de rood witte DAK kleuren bij de meisjes 1e jaars D pupillen. Elien was helaas net iets te laat bij de start zodat ze vanaf de tweede rij moest starten. Voordat ze zich door de meute had heengewerkt waren de koplopers al uit het zicht. Na een prima inhaalrace finishte Elien als zevende.
Jonas Vos en Koen van Weerden stonden aan de start bij de jongens tweedejaars D pupillen. In een sterk internationaal veld werd Jonas 43e en Koen 49e.

Eveneens op zaterdag vond een recreantencross over 7.300meter plaats. Nemi Roozemond was hierbij de sterkste van allemaal.
Jacqueline Nieuwenhuizen finishte met een 11e plaats net buiten de top tien bij de vrouwen35. Ciska Hensen haalde met een derde plaats het podium bij de vrouwen45.

Ook op zondag waren de atleten van DAK present. Bij de mannen bewees Rick Hartogs zijn goede vorm. Hij mocht als derde op het podium plaatsnemen bij de Beekse Bergencross over 10.300meter. Bij de vrouwen werd Nikki Bagchus vijfde in de vrouwenwedstrijd over 5.800meter.

De volledige uitslagen zijn te vinden op uitslagen.nl

MS 20181125 


 
www.dakdrunen.nl
Op zaterdag 19 en zondag 20 januari was in Apeldoorn de Nationale CD indoor wedstrijd. Op zaterdag waren de D junioren aan de beurt,… Meer >
 
www.dakdrunen.nl
Tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie zijn op 4 januari weer vele kampioenen gehuldigd voor hun prestaties goud, zilver of brons op… Meer >
 
www.dakdrunen.nl
Op zondag 13 januari vond in Dongen de tweede indoorwedstrijd van het seizoen plaats. Voor alle atleten stond een meerkamp op het… Meer >
 
www.dakdrunen.nl
Op zondag 13 januari werd op de Regte heide bij Goirle de negende wedstrijd in het regio 13 cross-circuit gehouden. De regenachtige… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven