Nieuws

Professionele ondersteuning bij blessures en ongemakken

01 oktober 2018 door Olaf Tuerlings

Mijn naam is Olaf Tuerlings en ik wil me aan jullie voorstellen. Ik ben ruim 14 jaar lid van DAK en ook al ruim 7 jaar trainer. Op zaterdag verzorg ik krachttraining en sinds 1 juli 2018 ben ik trainer van de selectiegroep op vrijdag. Daarnaast ben ik van beroep sporttherapeut en sport- ontspanningsmasseur.
 

Op woensdagen en donderdagen ben ik op de atletiekbaan aanwezig (van 18:00-22:00) en kan ik leden ondersteunen bij eventuele blessures of ongemakken. Daarmee kan ik jullie helpen om optimaal te kunnen sporten. Ook niet-leden zijn overigens welkom. Een ontspannen en bewegingsvrij lichaam is van groot belang om gezond en prettig te kunnen trainien. Trainen met een bewegingsbeperking of pijn is niet goed voor het lichaam en kan het plezier bij het sporten wegnemen. Ik kan jullie helpen om van fysieke klachten af te komen. En met een goede massage kan ik jullie helpen om fysieke klachten te voorkomen. Dat is zeker van even groot belang.

 

Als je meer informatie wil over mijn behandelingen, neem dan gerust contact met me op.

 

Tel: 0612183493

Email: o.tuerlings@hotmail.com

Website: www.otuerlingssporttherapie.com

 

Je kunt me natuurlijk ook altijd op de atletiekbaan aanspreken.
 



 
www.dakdrunen.nl
Op zondag 10 maart werd al weer voor de 40e keer de Drunense Duinen Loop gehouden. Op het programma stonden een halve marathon en een… Meer >
 
Terug naar boven