Nieuws

Goede prestaties atleten DAK in Giessen

Op donderdag 13 september werd de vierde wedstrijd in het Altena Roadcircuit gehouden.
Deze wedstrijd vond plaats in Giessen.

Zoals gebruikelijk werd het spits afgebeten door de atleten tot en met 7 jaar. Luuk van Gestel liep een prima race en eindigde met een vierde plaats net naast het podium.

Vervolgens was de jeugd van 8 en 9 jaar aan de beurt. Esther Cornelissen wist bij de meisjes een tweede plaats te bemachtigen. Bij de jongens was het Jiri van Bokhoven die deze prestatie evenaarde. Koen van Gestel eindigde net bij de eerste tien.

De jeugd van 10 en 11 jaar was de volgende categorie aan die aan de start kwam. Bij de meisjes was het podium wederom rood-wit gekleurd. Mirhte van Zon won het goud, Elien Smits het zilver en Anne Smits het brons. Nynke Lankhaar maakte het DAK feest compleet met een vijfde plaats. Bij jongens eindigde Stan van Gestel ook als vijfde.

De laatste jeugdloop was voor de kinderen van 12 tot 15 jaar. Rick Smits wist hier zijn neus als tweede over de finishlijn te drukken. Thymen van Zon werd derde.

Ook de oudere atleten van DAK kwamen goed voor de dag in Giessen. John van Heeswijk was het eerste terug bij de mannen vanaf 45. Ron de Vaan werd in deze categorie derde.
Bij de mannen vanaf 65 werd Walter van Gurp eerste, Marlies Snijders werd derde.

Jacqueline Nieuwenhuizen werd tweede bij de vrouwen vanaf 35, terwijl Cisca Hensen wist te winnen bij de vrouwen vanaf 45.

De volledige uitslagen zijn te vinden op uitslagen.nl

MS 20180914

14-09-2018

Altena Roadcircuit Giessen 2018

Midgetgolf en speurtocht

15 april 2024
Op zondag 14 april had de NAC voor de pupillen een speurtocht in petto. Daarnaast mochten onze atleten zich uitleven bij het… Meer >

Op zondag 14 april werd voor de atleten U18 en U20 de eerste competitiewedstrijd gehouden in Oosterhout. Vanuit DAK bonden acht… Meer >

Op zaterdag 13 april vond in Breda de eerste Athlectics Champs van dit jaar plaats. Onder een stralend voorjaarszonnetje werkte bijna… Meer >

Het atletiek-zomer-seizoen zit er weer aan te komen. Onder stralende omstandigheden waren de atleten van DAK op drie fronten… Meer >