Nk Masters Indoor 2018

05 februari 2018
www.dakdrunen.nl

Op 2, 3 en 4 februari werd in Apeldoorn het Indoor NK Masters weer gehouden.

Maar liefst 7 DAK atleten verschenen aan de start.


Op vrijdagavond was het eerst de beurt aan Renilde van Boven. Zij begon deze avond met 60 meter horden. Na een wat moeizaam begin wist ze toch als 2de te eindigen.

Hierna waren de snelwandelaars aan de beurt. 3000 meter moest er worden afgelegd door

Harry Bijnen M65, Boetje Huliselan en Han Holtslag beiden M60. Na een mooie strijd werd Harry 3de in zijn categorie. Boetje en Han mochten beiden ook op het podium plaats nemen. Zij werden respectievelijk 2de en 3de.

Voor het onderdeel hoogspringen mocht Renilde nogmaals aantreden. Jammer genoeg ging dit niet zoals verwacht. Het lukte haar net niet haar eigen pr. te halen. Wederom haalde zij een mooie 2de plaats.

Op zaterdag was het tijd voor de 60 meter sprint.

Rob Kraneveld, M35, mocht hier het spits afbijten. Hij finishte als 8ste. Niet slecht als je weet dat Rob lange tijd last heeft gehad van een knieblessure.

Hierna was het de beurt aan Han Holtslag M60. Hij kwam als 7 de over de finish in zijn serie. Niet zo verwonderlijk als je weet dat Han tot 2 weken geleden nog nooit een sprintje had getrokken.

Na Han was het weer Renilde V45 die aan de start verscheen voor haar laatste onderdeel. Zij wist ook hier weer een podiumplaats te bemachtigen. Deze keer een mooie 3de plek.

Als laatste kwamen bij de V50 Wilma Linders en Erica van Nierop aan de start. Zij wisten beslag te leggen op de 5de en 7de plek.

Op de laatste dag zagen we opnieuw Rob Kranenveld de baan betreden. Ditmaal voor de 200 meter. Bij de series finishte Rob bij de eerste 6 en plaatste zich daarmee in de finale. In de finale werd Rob na een spannende race tussen de nummers 5 en 6 nipt 6de.

Voor iedereen een prestatie om trots op te zijn.

Het was een zeer geslaagd weekend. Wie weet hebben we volgend jaar wel wat meer masters die de strijd willen aangaan.


 
www.dakdrunen.nl
Op zondag 19 januari 2020 werd in Rijen een cross gehouden die meetelde voor het regio 13 klassement. De regen van de… Meer >
 
www.dakdrunen.nl
Op zondag 12 januari werd in Goirle de Wilkin Sports Cross gehouden. Deze cross telt mee in het regio 13 crosscircuit en werd… Meer >
 
www.dakdrunen.nl
Op zondag 12 januari werd in Nieuwkuijk de Kuijkse Stratenloop gehouden. Traditioneel zijn de atleten en atletes van DAK hierbij goed… Meer >
 
De Clubcross van 2020 is vanwege de geringe deelname geïntergreerd in de Drunense Duinen Cross 3 november 2019. De uitslag is… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven