Nieuws

DAK atleten goed op dreef in Hank

Op zaterdag 14 oktober werd in Hank alweer de vijfde wedstrijd van het Altena Roadcircuit gehouden.
De wedstrijden werden afgewerkt onder bijna zomerse omstandigheden.

Zoals gebruikelijk werd de spits afbeten door de jeugd t/m 7 jaar. Luuk van Gestel wist hierbij een keurige derde plaats in de wacht te slepen. Zijn broer Koen moest bij de jeugd van 8 en 9 jaar genoegen nemen met één plaatsje lager en werd vierde. Jiri van Bokhoven zat net achter Koen en eindigde als vijfde.
De wedstrijd bij de meisjes van 8 en 9 jaar leverde een afgetekende overwinning op voor Mirthe van Zon.

Bij de jeugd van 10 en 11 jaar stonden 3 DAK atleten aan de start. Dit leverde ook 3 podiumplaatsen op: Stan van Gestel werd derde bij de jongens. Nynke Lankhaar evenaarde deze prestatie bij de meisje. Op het podium werd zij vergezeld door Elien Smits die bovenop het  podium plaats mocht nemen met een eerste plaats.

De laatste jeugd-categorie werd gevormd door de jongens en meisjes van 12 tot en met 15 jaar. Thymen van Zon wist op een vijfde plaats te finishen.

Bij de senioren waren het de dames die op podium mochten klimmen. Op de 10 kilometer werd Nikki Bagchus eerste en Myrthe Schmeits tweede. Jacqueline Nieuwenhuizen werd tweede bij de V35.

Op zaterdag 4 november vindt de laatste wedstrijd in het Altena Roadcircuit plaats in Woudrichem.

De volledige uitslagen zijn te vinden op uitslagen.nl/

MS 20171014

Midgetgolf en speurtocht

15 april 2024
Op zondag 14 april had de NAC voor de pupillen een speurtocht in petto. Daarnaast mochten onze atleten zich uitleven bij het… Meer >

Op zondag 14 april werd voor de atleten U18 en U20 de eerste competitiewedstrijd gehouden in Oosterhout. Vanuit DAK bonden acht… Meer >

Op zaterdag 13 april vond in Breda de eerste Athlectics Champs van dit jaar plaats. Onder een stralend voorjaarszonnetje werkte bijna… Meer >