Nieuws

Reanimatiecursus kaderleden 2016 succesvol verlopen

25 april 2016
www.dakdrunen.nl
Rinus Krijger, Anita Klerx, Erika van Nierop, Josee Clemens, Eddy Sack, Jan Brok, Rob Kamps, Peter Goedhart, Marja de Leeuw, Anne van Wijngaarde en  Hans van den Heuvel hebben met succes de reanimatiecursus afgesloten op zaterdg 23 april 2016.
 
Zaterdag 23 april hebben deze DAKkerx de hele ochtend hard gewerkt tijdens de herhalingsles reanimeren. Deze les vond plaats onder de ervaren leiding van instructeur Ad Timmermans in het clubgebouw.
Naast hartmassage en beademen is ook het gebruik van het A.E.D. apparaat ruimschoots geoefend. Ook allerlei andere nuttige handelingen kwamen aan bod. De stabiele zijligging, hoe je iemand uit een auto kan halen, wat te doen bij verslikken, tiltechnieken....enz. Kortom een zeer uitgebreide herhalingsles.
Na afloop mochten alle deelnemers met een geldig reanimatiediploma naar huis!
 
Hoe mooi is dat voor DAK!
Een prettig gevoel voor alle leden dat er altijd wel iemand in de buurt is tijdens trainingen die weet wat te doen als het nodig zou zijn.

Een dikke felicitatie waard! Proficiat allemaal!
Ook Marianne van de Bosch (vrijwilligers commissie) willen wij hartelijk bedanken voor het organiseren van deze cursus en het assisteren van de instructeur.
 
Namens het bestuur,
Kees Klerx


 
www.dakdrunen.nl
Op zondag 10 maart werd al weer voor de 40e keer de Drunense Duinen Loop gehouden. Op het programma stonden een halve marathon en een… Meer >
 
Terug naar boven