Nieuws

Regio-CROSS Eindklassement; MEDAILLES (o.a. Elien en Mirthe) +Indoor Vught (08-02)

07 februari 2015
Op 8 februari 2015: Regio Einklassement
8 Medailles (o.a. Elien en Mirthe pupil C) !

zaterdag en zondag

Fleur v.d. Linden sprong 2.40 m. (3e Meisje B) met de polsstok.
Ze begon op 2.20, gevolgd door 2.40 en 2.60.

Regiocross Dongen 08-02-2015
Op zondag 08 februari was de laatste Regio-Cross in Dongen.
PRIJSuitreiking: Sen+Mast. 8 febr na Atledocross, -Jeugd  20 febr Attila (kantine in Tilburg) 19.30

De laatste Cross in het regio 13 circuit leverde ook weer 2 podiumplaatsen op bij de Meisjes
Pupillen C voor DAK. In Dongen bij Atledo pakte Elien Smits de 1e plaats en Mirthe van Zon
de 3e plaats. In het eindklassement zijn Elien en Mirthe ook 1e en 3e geëindigd, een
fantastische prestatie behaald door de meiden !.

Gr. Francois van Zon

Met 3 pupillen van DAK aan de start. Door de organiserende vereniging Atledo Dongen, was er
een prachtig rondje van 1010 m uitgezet over een geaccentueerd terrein. Kjell van de Staak (minipupil)
was helaas nog onvoldoende hersteld van een griep ondanks dat heeft hij de cross toch knap uitgelopen.
Mirte van Zon en Elien Smits staan beide in de top 3 van het eindklassement. Door een sterke
eind sprint is Mirte vandaag als derde geëindigd. Elien kon haar race goed opbouwen en halverwege
de wedstrijd had ze de koppositie bereikt. Deze heeft ze niet meer afgegeven en kwam alleen over
de streep. In het eindklassement van de regiocross zijn Elien en Mirte resp. eerste en derde geworden.

Sportgroet,
Familie van Zon en Smits

FOTO : Elien (1) en Mirthe (3)

Zondag 8 februari vond in Dongen de laatste wedstrijd plaats in het regio 13 crosscircuit.
Het was een technisch en zwaar parcours. 2 Dagen voor deze cross was Rick Hartogs
weer terug uit Turkije waar hij ruim 4 maanden als militair was geweest. Hij heeft daar
goed en stevig getraind en liet dat zien met een mooie eerste plaats bij de mannen senioren.
Er waren ook nog overwinningen voor Elien Smits Mpupc, Daphne van Zandvoort Mja en
Tini de Laat M60. Mirthe van ZonMpupc en Ahmed Abubakar  behaalden een derde plaats.

In het eindklassement staan ook verschillende DAK atleten op het podium.