Indoor 08-03 (Rijen + Naaldwijk) + 30 van Tilburg

06 maart 2015
www.dakdrunen.nl
ndoor Rijen:
Zondag 08 maart 2015 werd de laatste regio 13 indoor gehouden in Rijen.

Regio13 : Eindklassement
Publiciteit: Weekblad Drunen/Vlijmen [Bron:Weekblad Drunen/Vlijmen d.d. 18-03-2015]

Vandaag  de 4e en laatste indoor wedstrijd van de regio 13 competitie in Rijen. De pupillen hebben hun meerkamp onderdelen in de ochtend en de junioren hun meerkamp in de middag.  De meerkamp bestaat uit de volgende onderdelen; kogelstoten, hoogspringen en 35m sprint.
Van DAK hebben 6 pupillen zich aangemeld; Milan Kwetters (JPC), Danique van Loon en Elien Smits (MPC), Anne Smits (MPB), Quinn van Hedel en Merijn Verdijk (JPA). De onderdelen worden in een strakke planning afgewerkt. Hierdoor heeft de jeugdtrainer Ruud van Loon het druk om de pupillen te coachen en te begeleiden tijdens de verschillende onderdelen. Iedereen heeft een prachtige wedstrijd gehad. Met verbeteringen van persoonlijke records of bijna een evenaring  hiervan. In sommige gevallen een kleine teleurstelling maar dat hoort er tijdens de wedstrijden bij.
Geeft niks volgende keer weer beter!
 
Aansluitend aan de prijsuitreiking van de indoor wedstrijd was er ook nog de prijsuitreiking van de regio13 competitie indoor. Deze prijsuitreiking gaat over minimaal 3 van de 4 wedstrijden. De atleten hebben allemaal een diploma met hun resultaten ontvangen. Degene die in aanmerking kwamen voor het eindklassement hebben allemaal nog een kleine geste ontvangen. Bij de pupillen is Elien in de prijzen gevallen zij werd tweede bij de indoor wedstrijd en in de einduitslag werd ze eerste in haar categorie.
 
N.B. Bij het schrijven hiervan waren de uitslagen nog niet beschikbar  eveneens de resultaten van de junioren.

Familie Smits

FOTO (Front) : Vlnr Elien Smits, Milan Kwetters, Anne Smits, Danique van Loon en Merijn Verdijk. (Quinn van Hedel ontbreekt op de foto)


Indoor Naaldwijk:
Zondag 08 maart 2015 was er een C/D Junioren indoor in Naaldwijk waar Fleur v.d. Linden scoorde ondanks zware bovenbenen (pittige hordentraining) toch 2 pr's, Ver 4.44 meter en Kogel 7.26 meter. De 60 meter 9.31 sec. en ook de 60 horden 11.53 sec. (wilde dit in 3 pas lopen) verliepen wat minder dan gehoopt.30 van Tilburg:
Na een mooi Crosscircuit te hebben gelopen, heeft Mirthe van Zon de eerste wedstrijd weer gelopen van het wegseizoen. Om 10.15 stond ze aan de start van de 600 meter bij deze wedstrijd en nam vanaf het begin tot het eind namens DAK de koppositie van zowel de jongens en meisjes tot en met 7 jaar in een tijd van 2.19 min. (pr). Een mooie prestatie en samen met de speaker maakte ze nog reclame voor volgende week voor onze eigen Drunense Duinenloop !.


[pr 18-03-15 hvdl v3]

 
 


 


 
www.dakdrunen.nl
Vanavond is in Drunen de tweede driekamp wedstrijd van dit seizoen over 5 km tussen ARR, ACW'66 en DAK gehouden. Deze driekamp is… Meer >
 
www.dakdrunen.nl
Gisteren is in Giessen voor het eerst een driekamp over 5 km tussen ARR, ACW'66 en DAK gehouden. Deze driekamp is de vervanger van… Meer >
 
www.dakdrunen.nl

Geslaagde clubcross 2019

06 januari 2019
Op zondag 6 januari werd nabij de zandafgraving aan de Kanaalweg de jaarlijkse clubcross gehouden. Voor het eerst in de geschiedenis… Meer >
 
www.dakdrunen.nl
Vandaag, maadag 10 september 2018, is de tweede dualmeet, een loopwedstrijd van 5 km, met Altena Roadrunners in Drunen gehouden. Het… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven