Home

Activiteiten
zaterdag 30 juni 2018
maandag 10 september 2018
zaterdag 29 september 2018
Activiteit Clubdagen
Nieuws en andere berichten

goud bij Lingewaalloop

23 juni 2018

Op zaterdag 24 juni vond in Herwijnen de 17e Lingewaarlloop plaatst. Deze wedstrijd maakt onderdeel uit van het Grote Rivierenciruit.
Namens DAK kwam Mirthe van Zon aan de start voor deze stratenloop. Na 1.000 meter kwam Mirthe als eerste over de streep: goud dus!

MS…

Meer >
 

Op zaterdag 16 juni werd de tweede onderlinge wedstrijd van 2018 gehouden. De term onderlinge klopt klopt overigens niet helemaal: deze keer waren de jeugdatleten van de Altena Road Runners te gast.
Onder perfecte weersomstandig werden door alle altleten drie atletiekonderdelen…

Meer >
 

Op woensdagochtend 6 juni werd in samenwerking tussen Scala, De Schroef en wandel- en atletiekvereniging DAK de eerste van twee atletiekochtenden gehouden. Deze atletiekochtenden worden speciaal georganiseerd voor de groepen 4 van de basisscholen uit de gemeente Heusden. De ochtenden zijn er op…

Meer >
 

Woensdag 25 april was de cheque uitreiking van de actie Sparen voor je sportvereniging bij Jumbo in Drunen. Er deden in de gemeente Heusden 10 sportverenigingen mee. De Jumbo in Drunen had een bedrag van 5500 euro beschikbaar gesteld te verdelen over de 10 sport verenigingen. Hoe meer punten…

Meer >
 
 

Wedstrijden
Geen kalenderitems gevonden

DAK 50 jubileum beach vlag beschikbaar voor alle DAK evenementen

Terug naar boven