Activiteiten en inschrijvingen

Wandelfit 2013 voor de Internationale Kempische Wandeldagen in Geldrop

Datum 15 mei 2013
Locatie Clubhuis / Steegerf

Periode

Van 15 mei tot 17 augustus 2013

Wat

Op 15 mei a.s. gaat ook het wandelconcept “WandelFit” van start in de gemeente Heusden. Senioren kunnen op een laagdrempelige manier kennis maken met de wandelsport en trainen naar een doel onder begeleiding van een van de gediplomeerde trainers van de Atletiek- en wandelvereniging DAK.

Woensdag 15-5-2013: Kennismakingstraining AV DAK, Prins Hendrikstraat 76A, 5151 GB Drunen

Doel

Als doel is gekozen de Internationale Kempische Wandeldagen in Geldrop, die dit jaar voor de 30e keer worden georganiseerd.

Trainingen

In 10 weken bereiden wij u voor op deelname aan de Kempische Wandeldagen in Geldrop, welke gehouden worden op 2, 3 en 4 augustus 2013. De organisatie van de Kempische Wandeldagen, welke in handen is van wandelsportvereniging Olat, heeft prachtige routes uitgezet. Speciaal voor u is de 15 km gekozen, waardoor de driedaagse haalbaar is voor iedereen die aan dit concept begint. De routes leiden u door prachtige natuurgebieden met loofbossen, vennen en heidevelden in de oostelijke Kempen.

Het WandelFit-programma start met een kennismaking en wandeltraining op woensdag 15 mei a.s. vanuit het clubhuis van DAK gelegen aan de Prins Hendrikstraat 76A in Drunen. Tijdens de eerste training maakt u kennis met de andere deelnemers en wordt de beginsituatie vastgesteld alsmede het einddoel (deelname aan de Kempische Wandeldagen gedurende 1, 2 of 3 dagen) Iedereen wandelt dus op zijn/haar eigen niveau.
De daaropvolgende trainingen starten vanaf de Steegerf in Drunen (parkeerplaats LTC De Klinkaert), zodat we al gelijk in de bossen zijn van de Loonse- en Drunense duinen. Met elkaar in de natuur en gezond aan het bewegen onder leiding van iemand die de weg weet en weet wat er bij het wandelen komt kijken……….wie wil dat nu niet! Let wel het een is een training! De gediplomeerde train(st)er volgt hierbij het officiële Wandeltrainingsprogramma van de KNBLO.
Samen werken wij op een verantwoorde wijze aan uw looptechniek en uithoudingsvermogen om de driedaagse op een gezonde en plezierige manier te volbrengen.
De tien wekelijkse trainingen vinden op woensdag plaats van 09.00 tot 10.30 uur. De groepsgrootte zal uit maximaal 15 personen bestaan. Bij voldoende belangstelling (minimaal 8 personen) zal een tweede trainingsgroep worden opgestart, eveneens op woensdag van 11.00 tot 12.30 uur.

Kosten

De kosten van het WandelFit-programma bedragen euro 45,00 (excl. kosten inschrijving Kempische Wandeldagen en evt. overnachting).
Meer informatie via trainster Irene Zöllner (wandelfit@dakdrunen.nl) of 06-11741104.

Inschrijven

Inschrijven via het onderstaande inschrijfformulier
 

Online inschrijven voor deze activiteit is niet meer mogelijk
Bijdrage:
  • Lid, Extern
    • € 45,-
Terug naar boven