Activiteiten en inschrijvingen

Tweede onderlinge wedstrijd

Datum 16 jun 2018
Tijdstip 10:00 - 12:00 uur
Locatie Sportpark

Op zaterdag 16 juni staat de tweede onderlinge wedstrijd van 2018 op het programma. Dit wordt speciaal voor jou georganiseerd, waarbij je een wedstrijdje houdt tegen je eigen trainingsmaatjes bij DAK.

De bedoeling is dat we om 10.00 uur verzamelen op de baan en een gezamenlijke warming-up doen. Vervolgens doe je vier verschillende atletiekonderdelen die ochtend, waarna we gezamenlijk afsluiten met een cooling-down.

Het kost je dus maar een paar uurtjes en het is lekker dicht bij huis, zodat je ouders ook makkelijk kunnen komen kijken naar wat je allemaal op de training geleerd hebt. Uiteraard zijn ook andere belangstellenden welkom om te komen kijken.

Op 16 juni worden de volgende onderdelen gedaan:

Pupillen B, C en mini

Sprint

Verspringen

Vortex werpen

Hindernisparkoers

Pupillen A

Sprint

Hoogspringen

Vortex werpen

Hindernisparkoers

Junioren C en D

Sprint

Verspringen

Speerwerpen

Hindernisparkoers


We gaan ervan uit dat iedereen graag meedoet en daarom is iedereen al automatisch ingeschreven. Je hoeft je dus niet op te geven, maar komt op deze zaterdag gewoon naar de baan toe. Het zou leuk zijn als jullie allemaal in ons DAK-tenue verschijnen, een rood t-shirt en zwarte broek.

Oproep:
Deze ochtend kunnen we alleen organiseren als er voldoende ouders zijn die een handje willen helpen. Dat kan variëren van het klokken bij de looponderdelen tot het harken bij het verspringen. Ouders worden zoveel mogelijk ingedeeld bij hun eigen kind. Dus als je er toch bent om te kijken... help ons een handje.
Als je kunt helpen graag even een mailtje naar jeugdbestuur@dakdrunen.nl

Overige data:
Gedurende het zomerseizoen organiseren wij 3 onderlinge wedstrijden. De laatste wedstrijden is op zaterdag 1 september. Noteer deze datum alvast in je agenda!
Voor de atleten die aan alle drie de onderlinge wedstrijd hebben meegedaan is er een kleine attentie.


 

Terug naar boven