Activiteiten en inschrijvingen

Trial meeting DAK - ARR - ACW in Giessen

Datum 7 mei 2019
Locatie ARR Giessen
Adres Jagerspad 26, 4283GM Giessen
Website bekijken

Op 7 mei 2019 om 19.45 uur is het startschot van onze traditionele 5 kilometerloop met ARR en DAK in Giessen. Maar wat heet traditie? Dit jaar is ook ACW'66 van de partij.

Het wordt dus een trial meeting in plaats van een dual meeting.

Wat houdt de verandering in?
Eigenlijk niet zo heel veel. Het blijven twee 5 kilometerlopen: het voorjaar in Giessen, het najaar in Drunen. Het blijft ook laagdrempelig. We vragen geen inschrijfgeld en hebben geen individuele prijzen. Alleen verenigingsprijzen na de twee lopen. En ondanks dat we dit jaar Elektronische Tijdwaarneming (ET) in gaan zetten, is het inschrijven gewoon op de avond zelf. Dus geen voorinschrijving. Dat betekent wel dat het wedstrijdsecretariaat ter plekke heel wat typewerk zal moeten verrichten om alle atleten, en we hopen op een herhaling van de loop in Drunen in 2018, in ET ingevoerd te krijgen. Geeft niet, we houden wel van een verzetje.

Doe dus allen mee, wedstrijdlopers en recreanten, senioren, masters en junioren, aan de sportieve en gezellige strijd over 5 kilometer tussen ARR, DAK en ACW op dinsdag 7 mei aanstaande. Zet je navigatie op Jagerspad 26, 4283GM  Giessen. Je bent er zo.

Inschrijving is gratis en kan op de avond zelf.

Doe mee want elke deelnemer levert punten op en hoe meer zielen hoe meer vreugd. Vergeet je DAK shirt niet! En herinneren jullie de loop in Drunen  in 2018 nog? Prachtig hè, zoveel deelnemers. Er worden onderling punten verdeeld voor elke atleet die over de finish komt. Elke atleet krijgt punten. Dus hoe meer deelname, des te meer punten de vereniging krijgt. De vereniging met de meeste punten over de twee wedstrijden, krijgt de beker die een jaar lang in de prijzenkast mag pronken. We hopen echt heel veel DAK-shirtjes te zien in Giessen.

Voor degene die gezamelijk willen reizen. Verzamelen op het parkeerterrein bij DAK, waar we om 18.30 uur vertrekken richting Giessen.


Terug naar boven