Activiteiten en inschrijvingen

Onderlinge competitie pupillen en C/D junioren

Datum 8 apr 2017
Locatie sportpark
Op zaterdag 8 april a.s. starten we weer met één van de leukere wedstrijden op de kalender, namelijk de Onderlinge Competitie. Dit wordt speciaal voor jou georganiseerd, waarbij je een wedstrijdje houdt tegen je eigen trainingsmaatjes bij DAK.
 
De bedoeling is dat we om 10.00 uur verzamelen op de baan en een gezamenlijke warming-up doen. Vervolgens doe je vier verschillende atletiekonderdelen die ochtend, waarna we gezamenlijk afsluiten met een cooling-down.
 
Het kost je dus maar een paar uurtjes en het is lekker dicht bij huis, zodat je ouders ook makkelijk kunnen komen kijken naar wat je allemaal op de training geleerd hebt. Uiteraard zijn ook andere belangstellenden welkom om te komen kijken.
 
Op 8 april worden de volgende onderdelen gedaan:
Pupillen a, b, c en mini Sprint Verspringen Kogelstoten 600 meter
Junioren c en d sprint hoogspringen kogelstoten 1.000 meter
 
We gaan ervan uit dat iedereen graag meedoet en daarom is iedereen al automatisch ingeschreven. Je hoeft je dus niet op te geven, maar komt op deze zaterdag gewoon naar de baan toe. Het zou leuk zijn als jullie allemaal in ons DAK-tenue verschijnen, een rood t-shirt en zwarte broek.
Oproep:
Deze ochtend kunnen we alleen organiseren als er voldoende ouders zijn die een handje willen helpen. Dat kan variëren van het klokken bij de looponderdelen tot het harken bij het verspringen. Ouders worden zoveel mogelijk ingedeeld bij hun eigen kind. Dus als je er toch bent om te kijken... help ons een handje.
Als je kunt helpen graag even een mailtje naar jeugdbestuur@dakdrunen.nl
Overige data:
Gedurende het zomerseizoen organiseren wij 3 onderlinge wedstrijden. De andere wedstrijden zijn op:
  • Zaterdag 20 mei;
  • Zaterdag 9 september.
Noteer deze data alvast in je agenda!
Voor de atleten die aan drie de onderlinge wedstrijd hebben meegedaan is er een kleine attentie.

 

Terug naar boven