Activiteiten en inschrijvingen

Onderlinge Competitie pupillen en C/D junioren

Datum 17 sep 2016
Tijdstip 10:00 uur
Locatie sportpark
Beste atleten, atletes en ouders/begeleiders (mini)pupillen C, B en A en junioren D en C
 
Op zaterdag 17 september a.s. staat de derde wedstrijd van de Onderlinge competitie op het programma. Dit wordt speciaal voor jou en je trainingsmaatjes bij DAK georganiseerd.
 
De bedoeling is dat we om 10.00 uur verzamelen op de baan en een gezamenlijke warming-up doen. Vervolgens doe je vier verschillende atletiekonderdelen die ochtend.
 
Het kost je dus maar een paar uurtjes en het is lekker dicht bij huis, zodat je ouders ook makkelijk kunnen komen kijken naar wat je allemaal op de training geleerd hebt. Uiteraard zijn ook andere belangstellenden welkom om te komen kijken.
 
Op 17 september worden de volgende onderdelen gedaan:
 
  10.00uur 10.15uur 10.45uur 11.15uur 11.45uur
(mini)pup C en B Warming-up Hoogspringen Sprint Kogelstoten Duurloop
Pup A Warming-up Kogelstoten Verspringen Sprint Duurloop
Junioren D en C Warming-up Sprint Kogelstoten Hoogspringen Duurloop
 
We gaan ervan uit dat iedereen graag meedoet en daarom is iedereen al automatisch ingeschreven. Je hoeft je dus niet op te geven, maar komt op deze zaterdag gewoon  naar de baan toe. Het zou leuk zijn als jullie zoveel mogelijk in ons DAK-tenue verschijnen: een rood t-shirt en zwarte broek.
 
OPROEP, OPROEP, OPROEP, OPROEP, OPROEP, OPROEP, OPROEP, OPROEP
Om deze ochtend te kunnen organiseren zijn we nog op zoek naar ouders/begeleiders die het leuk vinden om een handje te helpen bij één van de onderdelen.
Heb je hiervoor  interesse stuur dan een mail naar jeugdbestuur@dakdrunen.nl.
 
Dit is de laatste van 3 onderlinge wedstrijden. Voor de atleten die aan alle drie de onderlinge wedstrijd hebben meegedaan is er een kleine attentie. Deze wordt uitgereikt op zaterdag 24 september tijdens de clubdagen.
 
Tot ziens op 17 september.
 
Namens het jeugdbestuur
Marc Smits
 

Terug naar boven