Activiteiten en inschrijvingen

25 mei 2019
Datum 25 mei 2019
Locatie Waalwijk
Het WOC organiseert op 25 mei een competitiewedstrijd voor CD-junioren. De wedstrijd wordt in verband met de renovatie van de atletiekbaan van DAK georganiseerd op de atletiekbaan van ACW'66 in Waalwijk.

Wij zijn nog opzoek naar juryleden/ vrijwilligers die op deze dag mee willen helpen. Heeft u op zaterdag 25 mei tijd of een gedeelte van de dag stuurt u dan een mailtje naar jury@dakdrunen.nl

Voor het chronoloog van deze dag Chronoloog CD-competitie.
Voor de begeleidingsbrief zoals die naar de deelnemende verenigingen verstuurd is klik hier.
14 jun 2019
Datum 14 jun 2019
Tijdstip 18:30 uur
Locatie Drunen

Beste jeugdleden van DAK,

 

Zoals elk jaar wordt ook dit jaar weer een kamp georganiseerd voor de jeugd van DAK.

Alle mini’s, pupillen en D,C en B- junioren kunnen deelnemen aan dit kamp.

 

Het kamp zal georganiseerd worden op een locatie buiten Drunen (ongeveer twintig minuten met de auto) van vrijdag 14 juni (18.30 uur) tot en met zondag 16 juni.

 

We slapen dit jaar weer in tenten. Het is helaas niet mogelijk om aan het kamp deel te nemen als je niet blijft slapen. Mocht je vragen of opmerkingen hebben m.b.t. het overnachten dan kun je altijd contact opnemen met de organisatie.

 

Het inschrijfgeld voor het jeugdkamp bedraagt € 35,00 per persoon, betaling gaat via de site door middel van automatische incasso.

 

Het is belangrijk om alle gegevens zo volledig mogelijk in te vullen. Dus als er bijzonderheden zijn zoals ziektes, allergieën, als je medicijnen gebruikt of vegetarisch bent, geef dit dan aan zodat hier rekening mee gehouden kan worden.

 

Verdere informatie ontvang je ongeveer 2 weken voor aanvang van het kamp. Als er vragen zijn stel deze dan door een mail te sturen naar  kamp@dakdrunen.nl

 

Groetjes van de kampcommissie.

Antoine, Geert, Lewis, Rick, Jan Willem en Miriam

20 jun 2019
Onze jaarlijkse avondwedstrijd houden we op 20 juni 2019. De locatie is vanwege het onderhoud aan onze baan nog niet bekend.
6 jul 2019
Datum 6 jul 2019
Tijdstip 09:45 - 12:15 uur
Locatie Sportpark De Schroef

In samenwerking met ACW’66 uit Waalwijk en Altena Road Runners uit Giessen organiseren we ook dit jaar weer een aantal onderlinge krachtmetingen. We beginnen op 18 mei in Drunen. De volgende wedstrijd is op 6 juli in Giessen. Op 28 september sluiten we af in Waalwijk met de clubkampioenschappen.

De onderlinge ontmoetingen worden speciaal voor jou georganiseerd. Je houdt een competitie tegen je eigen trainingsmaatjes en leeftijdsgenoten van de beide andere verenigingen. Daarnaast vormen de eerste twee wedstrijden een mooie voorbereiding voor de clubkampioenschappen.

 

Op zaterdag 18 mei is de eerste ontmoeting op de atletiekbaan van DAK (Prins Hendrikstraat 76A in Drunen).

De bedoeling is dat we om 9.45 uur verzamelen op de baan en een gezamenlijke warming-up doen. Vervolgens doe je vier verschillende atletiekonderdelen die ochtend, waarna we gezamenlijk afsluiten met een cooling-down.

Het kost je dus maar een paar uurtjes en het is lekker dicht bij huis. Je ouders kunnen dan ook makkelijk komen kijken naar wat je allemaal op de training geleerd hebt. Uiteraard zijn ook andere belangstellenden welkom om te komen kijken.

Op 28 mei worden de volgende onderdelen gedaan:

 

Pupillen a, b, c en mini

Sprint

Hoogspringen

Vortex werpen

600 meter

Junioren c en d

Sprint

Hoogspringen

Speerwerpen

1.000 meter


We gaan ervan uit dat iedereen graag meedoet. Daarom is iedereen al automatisch ingeschreven. Je hoeft je dus niet op te geven. Kom op zaterdag 18 mei gewoon naar de baan toe. Het zou leuk zijn als je in ons club-tenue verschijnt.

Oproep:

Deze ochtend kunnen we alleen organiseren als er voldoende ouders zijn die een handje willen helpen. Dat kan variëren van het klokken bij de looponderdelen tot het harken bij het verspringen. Ouders worden zoveel mogelijk ingedeeld bij hun eigen kind. Dus als je er toch bent om te kijken... help ons een handje.
Als je kunt helpen graag even een mailtje naar
jeugdbestuur@dakdrunen.nl

 

De overige data zijn:

  • 6 juli: Giessen

  • 28 september: Waalwijk

Noteer deze data alvast in je agenda! Verder informatie hierover volgt een aantal weken voor bovengenoemde data.


Alle atleten die aan alle drie de evenementen hebben meegedaan krijgen een kleine attentie.

31 aug 2019
Datum 31 aug 2019
Locatie Waalwijk
De WOC's van DAK, ACW en ARR gaan gezamenlijk deze superwedstrijd organiseren. Dat doen we op de baan in Waalwijk.
9 sep 2019
Datum 9 sep 2019
Locatie Drunen
De traditionele 5 kilometer loop tussen ARR, DAK en nieuwkomer ACW.
28 sep 2019
Datum 28 sep 2019
Locatie Atletiekbaan ACW'66
Adres Olympiaweg 10, 5143 NA Waalwijk
Website bekijken
De clubkampioenschappen 2019 worden georganiseerd door ACW'66, in samenwerking met het WOC van DAK en ARR. De wedstrijden worden op de baan van ACW'66 gehouden. De wedstrijden worden door deze drie verenigingen gezamenlijk uitgevoerd, maar het klassement gaat per vereniging. Meer info volgt t.z.t.

Activiteitenarchief

Terug naar boven