Activiteiten en inschrijvingen

Jeugd Vakantie Vreugd (Jeugdbestuur vraagt Helpers)

Datum 25 aug 2015
Tijdstip 08:30 uur
Locatie Atletiekbaan en Clubhuis
Adres Sportpark De Schroef, Drunen
Op dinsdagochtend 25 augustus a.s. (laatste dinsdag van de schoolvakantie), van 8.30 uur tot 11.30 uur, komen er kinderen in de leeftijd van 6 jaar t/m 12 jaar uit Drunen voor een sportieve en gezellige ochtend bij onze atletiek- en wandelvereniging DAK in het kader van Jeugd Vakantie Vreugd.

Zij gaan deze ochtend kennismaken met een aantal atletiekonderdelen zoals het sprinten, verspringen, hoogspringen en werpen door middel van het afleggen van een circuitje. Aan het eind ontvangen zij allemaal een diploma met daarop de behaalde resultaten.

Deze clinic is voor hen een mooie manier om te ontdekken wat atletiek nou precies is en wat er allemaal voor onderdelen zijn en hoe je de onderdelen moet beoefenen.

Om deze ochtend goed te laten verlopen zijn wij nog op zoek naar hulp. We hebben namelijk vrijwilligers als begeleiders bij de groepen nodig en bemanning op de onderdelen.

Heb je tijd en/of zin laat het dan s.v.p. weten door een mailtje te sturen aan het jeugdbestuur@dakdrunen.nl  Het is een gezellige ochtend en we kunnen iedere hulp gebruiken van jong tot oud.


Hopelijk kunnen wij op een aantal van jullie rekenen!

Alvast bedankt namens het Jeugdbestuur.

jeugdbestuur@dakdrunen.nl

Terug naar boven