Activiteiten en inschrijvingen

7 mei 2019
Datum 7 mei 2019
Locatie ARR Giessen
Adres Jagerspad 26, 4283GM Giessen
Website bekijken

Op 7 mei 2019 om 19.45 uur is het startschot van onze traditionele 5 kilometerloop met ARR en DAK in Giessen. Maar wat heet traditie? Dit jaar is ook ACW'66 van de partij.

Het wordt dus een trial meeting in plaats van een dual meeting.

Wat houdt de verandering in?
Eigenlijk niet zo heel veel. Het blijven twee 5 kilometerlopen: het voorjaar in Giessen, het najaar in Drunen. Het blijft ook laagdrempelig. We vragen geen inschrijfgeld en hebben geen individuele prijzen. Alleen verenigingsprijzen na de twee lopen. En ondanks dat we dit jaar Elektronische Tijdwaarneming (ET) in gaan zetten, is het inschrijven gewoon op de avond zelf. Dus geen voorinschrijving. Dat betekent wel dat het wedstrijdsecretariaat ter plekke heel wat typewerk zal moeten verrichten om alle atleten, en we hopen op een herhaling van de loop in Drunen in 2018, in ET ingevoerd te krijgen. Geeft niet, we houden wel van een verzetje.

Doe dus allen mee, wedstrijdlopers en recreanten, senioren, masters en junioren, aan de sportieve en gezellige strijd over 5 kilometer tussen ARR, DAK en ACW op dinsdag 7 mei aanstaande. Zet je navigatie op Jagerspad 26, 4283GM  Giessen. Je bent er zo.

Inschrijving is gratis en kan op de avond zelf.

Doe mee want elke deelnemer levert punten op en hoe meer zielen hoe meer vreugd. Vergeet je DAK shirt niet! En herinneren jullie de loop in Drunen  in 2018 nog? Prachtig hè, zoveel deelnemers. Er worden onderling punten verdeeld voor elke atleet die over de finish komt. Elke atleet krijgt punten. Dus hoe meer deelname, des te meer punten de vereniging krijgt. De vereniging met de meeste punten over de twee wedstrijden, krijgt de beker die een jaar lang in de prijzenkast mag pronken. We hopen echt heel veel DAK-shirtjes te zien in Giessen.

Voor degene die gezamelijk willen reizen. Verzamelen op het parkeerterrein bij DAK, waar we om 18.30 uur vertrekken richting Giessen.

8 mei 2019
Scholierenatletiekdag voor de groepen 4 van de basisscholen uit Drunen.
8 mei 2019
Datum 8 mei 2019
Tijdstip 14:00 - 16:00 uur
Locatie sportpark De Schroef
15 mei 2019
Scholierenatletiekdag voor de groepen 4 van de basisscholen uit Vlijmen en Heusden.
18 mei 2019
Datum 18 mei 2019
Tijdstip 09:45 - 12:15 uur
Locatie Sportpark De Schroef

In samenwerking met ACW’66 uit Waalwijk en Altena Road Runners uit Giessen organiseren we ook dit jaar weer een aantal onderlinge krachtmetingen. We beginnen op 28 mei in Drunen. De volgende wedstrijd is op 6 juli in Giessen. Op 28 september sluiten we af in Waalwijk met de clubkampioenschappen.

De onderlinge ontmoetingen worden speciaal voor jou georganiseerd. Je houdt een competitie tegen je eigen trainingsmaatjes en leeftijdsgenoten van de beide andere verenigingen. Daarnaast vormen de eerste twee wedstrijden een mooie voorbereiding voor de clubkampioenschappen.

 

Op zaterdag 18 mei is de eerste ontmoeting op de atletiekbaan van DAK (Prins Hendrikstraat 76A in Drunen).

De bedoeling is dat we om 9.45 uur verzamelen op de baan en een gezamenlijke warming-up doen. Vervolgens doe je vier verschillende atletiekonderdelen die ochtend, waarna we gezamenlijk afsluiten met een cooling-down.

Het kost je dus maar een paar uurtjes en het is lekker dicht bij huis. Je ouders kunnen dan ook makkelijk komen kijken naar wat je allemaal op de training geleerd hebt. Uiteraard zijn ook andere belangstellenden welkom om te komen kijken.

Op 28 mei worden de volgende onderdelen gedaan:

 

Pupillen a, b, c en mini

Sprint

Hoogspringen

Vortex werpen

600 meter

Junioren c en d

Sprint

Hoogspringen

Speerwerpen

1.000 meter


We gaan ervan uit dat iedereen graag meedoet. Daarom is iedereen al automatisch ingeschreven. Je hoeft je dus niet op te geven. Kom op zaterdag 18 mei gewoon naar de baan toe. Het zou leuk zijn als je in ons club-tenue verschijnt.

Oproep:

Deze ochtend kunnen we alleen organiseren als er voldoende ouders zijn die een handje willen helpen. Dat kan variëren van het klokken bij de looponderdelen tot het harken bij het verspringen. Ouders worden zoveel mogelijk ingedeeld bij hun eigen kind. Dus als je er toch bent om te kijken... help ons een handje.
Als je kunt helpen graag even een mailtje naar
jeugdbestuur@dakdrunen.nl

 

De overige data zijn:

  • 6 juli: Giessen

  • 28 september: Waalwijk

Noteer deze data alvast in je agenda! Verder informatie hierover volgt een aantal weken voor bovengenoemde data.


Alle atleten die aan alle drie de evenementen hebben meegedaan krijgen een kleine attentie.

25 mei 2019
Het WOC organiseert op 25 mei een competitiewedstrijd voor CD-junioren. De wedstrijd is aan ons toegewezen onder voorbehoud van de beschikbaarheid van een baan.
 
14 jun 2019
Datum 14 jun 2019
Tijdstip 18:30 uur
Locatie Drunen
Bijdrage:
  • Lid
    • € 35,-

Beste jeugdleden van DAK,

 

Zoals elk jaar wordt ook dit jaar weer een kamp georganiseerd voor de jeugd van DAK.

Alle mini’s, pupillen en D,C en B- junioren kunnen deelnemen aan dit kamp.

 

Het kamp zal georganiseerd worden op een locatie buiten Drunen (ongeveer twintig minuten met de auto) van vrijdag 14 juni (18.30 uur) tot en met zondag 16 juni.

 

We slapen dit jaar weer in tenten. Het is helaas niet mogelijk om aan het kamp deel te nemen als je niet blijft slapen. Mocht je vragen of opmerkingen hebben m.b.t. het overnachten dan kun je altijd contact opnemen met de organisatie.

 

Het inschrijfgeld voor het jeugdkamp bedraagt € 35,00 per persoon, betaling gaat via de site door middel van automatische incasso.

 

Het is belangrijk om alle gegevens zo volledig mogelijk in te vullen. Dus als er bijzonderheden zijn zoals ziektes, allergieën, als je medicijnen gebruikt of vegetarisch bent, geef dit dan aan zodat hier rekening mee gehouden kan worden.

 

Verdere informatie ontvang je ongeveer 2 weken voor aanvang van het kamp. Als er vragen zijn stel deze dan door een mail te sturen naar  kamp@dakdrunen.nl

 

Groetjes van de kampcommissie.

Antoine, Geert, Lewis, Rick, Jan Willem en Miriam

Aantal deelnemers: 19 (19)
Inschrijven is mogelijk tot 05-05-2019
20 jun 2019
Onze jaarlijkse avondwedstrijd houden we op 20 juni 2019. De locatie is vanwege het onderhoud aan onze baan nog niet bekend.
31 aug 2019
Datum 31 aug 2019
Locatie Waalwijk
De WOC's van DAK, ACW en ARR gaan gezamenlijk deze superwedstrijd organiseren. Dat doen we op de baan in Waalwijk.
9 sep 2019
Datum 9 sep 2019
Locatie Drunen
De traditionele 5 kilometer loop tussen ARR, DAK en nieuwkomer ACW.
28 sep 2019
Datum 28 sep 2019
Locatie Atletiekbaan ACW'66
Adres Olympiaweg 10, 5143 NA Waalwijk
Website bekijken
De clubkampioenschappen 2019 worden georganiseerd door ACW'66, in samenwerking met het WOC van DAK en ARR. De wedstrijden worden op de baan van ACW'66 gehouden. De wedstrijden worden door deze drie verenigingen gezamenlijk uitgevoerd, maar het klassement gaat per vereniging. Meer info volgt t.z.t.

Activiteitenarchief

Terug naar boven