Activiteiten en inschrijvingen

Derde onderlinge wedstrijd

Datum 1 sep 2018
Tijdstip 10:00 - 12:00 uur
Locatie sportpark

Op zaterdag 1 september a.s. staat de derde wedstrijd van de Onderling competitie op het programma. Dit wordt speciaal voor jou en je trainingsmaatjes bij DAK georganiseerd.

 

De bedoeling is dat we om 10.00 uur verzamelen op de baan en een gezamenlijke warming-up doen. Vervolgens doe je vier verschillende atletiekonderdelen die ochtend.

 

Het kost je dus maar een paar uurtjes en het is lekker dicht bij huis, zodat je ouders ook makkelijk kunnen komen kijken naar wat je allemaal op de training geleerd hebt. Uiteraard zijn ook andere belangstellenden welkom om te komen kijken.

 

Op 1 september worden de volgende onderdelen gedaan:

 

 

10.00uur

10.15uur

10.45uur

11.15uur

11.45uur

(mini)pup C en B

Warming-up

Hoogspringen

Sprint

Kogelstoten

600 meter

Pup A

Warming-up

Kogelstoten

Verspringen

Sprint

600 meter

Junioren D en C

Warming-up

Sprint

Kogelstoten

Verspringen

1.000 meter

 

We gaan ervan uit dat iedereen graag meedoet en daarom is iedereen al automatisch ingeschreven. Je hoeft je dus niet op te geven, maar komt op deze zaterdag gewoon naar de baan toe. Het zou leuk zijn als jullie zoveel mogelijk in ons DAK-tenue verschijnen: een rood t-shirt en zwarte broek.

 

OPROEP, OPROEP, OPROEP, OPROEP, OPROEP, OPROEP, OPROEP, OPROEP

Om deze ochtend te kunnen organiseren zijn we nog op zoek naar ouders/begeleiders die het leuk vinden om een handje te helpen bij één van de onderdelen.

Heb je hiervoor interesse stuur dan een mail naar Marc Smits

 

Dit is de laatste van 3 onderlinge wedstrijden. Voor de atleten die aan alle drie de onderlinge wedstrijd hebben meegedaan is er een kleine attentie.

 

Allemaal tot 1 september.

 

Namens het jeugdbestuur

Marc Smits

Terug naar boven