Activiteiten en inschrijvingen

23sep.2017

Clubdag in Drunen

DAK Clubdagen noodzakelijke wijziging.

In een eerdere aankondiging is gemeld dat de clubkampioenschappen in samenwerking met AC Waalwijk zouden worden georganiseerd. Door overmacht is dit helaas niet mogelijk. Het binnenterrein van ACW is op 24 september nog niet beschikbaar. Met ACW zijn diverse mogelijkheden besproken, omdat ACW zondag ’s middags de opening van de gerenoveerde baan heeft is dit helaas niet mogelijk. Doordat dit pas zeer recent bekend is geworden geeft dit voor DAK een uitdaging om het toch te organiseren.

Doordat we van de samenwerking met ACW uit zijn gegaan is er voor de zondag een probleem om vrijwilligers, jury, wedstrijdleiding op order te krijgen. Om die reden is er besloten om de clubdagen ALLEEN OP DE ZATERDAG te houden. Als bestuur begrijpen we dat dit niet de meest ideale oplossing is, maar gezien de situatie zien we dit als enige mogelijkheid. Dit impliceert dat er geen volledig tienkamp zal worden gehouden en onderdelen van de zondag naar de zaterdag zullen verschuiven.

ACW en DAK hebben de intentie om in de toekomst toch verder te gaan met de samenwerking.

Verder communicatie en het chronoloog voor de zaterdag wordt op korte termijn door het WOC gedaan.

We hopen dat jullie begrip hebben voor deze beslissing en op zaterdag 23 september enthousiast mee zullen doen aan de DAK CLUBDAG.


Namens het bestuur

Rinus Krijger

Voorzitter.


Terug naar boven