Activiteiten en inschrijvingen

Athletic Champs 4

Datum 31 aug 2019
Locatie Drunen of Waalwijk
De 4de en laatste Athletic Champs in 2019 wordt gezamenlijk georganiseerd door DAK, ACW'66 en ARR op 31 augustus. Het gaat weer een boeiende wedstrijd worden met mooie prestaties van onze kleinste DAK-leden. Dat weten we nu al!

Het is nog niet bekend waar we de wedstrijd gaan houden. Dat is afhankelijk van de status van de renovatie van de baan in Drunen. Voor de Athletic Champs geldt dat de baan niet goedgekeurd hoeft te zijn door de atletiekunie, maar mochten de openstaande punten veiligheidsrisico's met zich meebrengen, dan zullen we uiteraard uit gaan wijken naar de baan van ACW.
Jullie zullen met een nieuwsbrief op de hoogte gehouden worden.

Mocht de wedstrijd toch bij DAK gehouden worden, hou er dan rekening mee dat het flink druk gaat worden. Op dezelfde 31ste augustus vindt de DAK wandelshoptocht plaats. We denken nog na over een oplossing voor de verwachte parkeerproblemen, maar voor fietsen is er plek zat.

Op atletiek.nu vinden jullie de wedstrijdgegevens. Daar kunnen ook de inschrijvingen plaatsvinden. Kom met zoveel mogelijk. Inschrijven via het volgende linkje: Inschrijven Athletic Champs 31-aug. Inschrijven kan tot 26 augustus.

En achter deze link vinden jullie het voorlopig chronologisch overzicht, met mooie kleurtjes: Chronoloog Athletic Champs 2019

Het chronoloog wordt definitief na het sluiten van de voorinschrijvingen.


 

Terug naar boven