Activiteiten en inschrijvingen

31 aug 2019
Datum 31 aug 2019
Locatie Drunen of Waalwijk
De 4de en laatste Athletic Champs in 2019 wordt gezamenlijk georganiseerd door DAK, ACW'66 en ARR op 31 augustus. Het gaat weer een boeiende wedstrijd worden met mooie prestaties van onze kleinste DAK-leden. Dat weten we nu al!

Het is nog niet bekend waar we de wedstrijd gaan houden. Dat is afhankelijk van de status van de renovatie van de baan in Drunen. Voor de Athletic Champs geldt dat de baan niet goedgekeurd hoeft te zijn door de atletiekunie, maar mochten de openstaande punten veiligheidsrisico's met zich meebrengen, dan zullen we uiteraard uit gaan wijken naar de baan van ACW.
Jullie zullen met een nieuwsbrief op de hoogte gehouden worden.

Mocht de wedstrijd toch bij DAK gehouden worden, hou er dan rekening mee dat het flink druk gaat worden. Op dezelfde 31ste augustus vindt de DAK wandelshoptocht plaats. We denken nog na over een oplossing voor de verwachte parkeerproblemen, maar voor fietsen is er plek zat.

Op atletiek.nu vinden jullie de wedstrijdgegevens. Daar kunnen ook de inschrijvingen plaatsvinden. Kom met zoveel mogelijk. Inschrijven via het volgende linkje: Inschrijven Athletic Champs 31-aug. Inschrijven kan tot 26 augustus.

En achter deze link vinden jullie het voorlopig chronologisch overzicht, met mooie kleurtjes: Chronoloog Athletic Champs 2019

Het chronoloog wordt definitief na het sluiten van de voorinschrijvingen.


 
9 sep 2019
Datum 9 sep 2019
Locatie Drunen
De traditionele 5 kilometer loop tussen ARR, DAK en nieuwkomer ACW.
28 sep 2019
Datum 28 sep 2019
Locatie Atletiekbaan ACW'66
Adres Olympiaweg 10, 5143 NA Waalwijk
Website bekijken
De clubkampioenschappen 2019 worden georganiseerd door ACW'66, in samenwerking met het WOC van DAK en ARR. De wedstrijden worden op de baan van ACW'66 gehouden. De wedstrijden worden door deze drie verenigingen gezamenlijk uitgevoerd, maar het klassement gaat per vereniging. Meer info volgt t.z.t.
13 okt 2019
Datum 13 okt 2019
Tijdstip 11:00 - 16:00 uur
Locatie Manage D'n Dries
Website bekijken

We mogen jullie een nieuwe samenwerking presenteren; DAK zal in nauwe samenwerking met Cairn Trails & Adventures de bekende Drunense Duinen Trail (13 oktober 2019) gaan organiseren.

Het parcours van de diverse afstanden tijdens Drunense Duinen Trail loopt door één van de grootste stuifzandgebieden van West-Europa. Een levende Nederlandse ‘woestijn’  waar stuifduinen, door de invloed van wind, continu een verplaatsend karakter tonen. Daarnaast vind je er ook een bijzondere afwisseling van bos en heide.

Het gebied wordt bewoond door dieren en planten die zich volledig hebben aangepast aan de droge omgeving. Je vindt er bijvoorbeeld zandloopkevers, een rijke populatie dassen bevolken dit gebied en diverse amfibieën en reptielen zoals de zwarte hagedis. Het lopen door dit natuurschoon is dan ook al een belevenis op zich.

De Trails bestaan allemaal uit één unieke ronde. De routes lopen over de verschillende ondergronden van dit speciale gebied. En welke afstand je ook kiest, je zult verrast zijn door alles wat je onderweg ziet. Kortom, weer een spectaculair landschap voor een fantastische Trailrun.

Activiteitenarchief

Terug naar boven