Activiteiten en inschrijvingen

7 mrt
t/m11 apr 2020
Datum 7 mrt
t/m11 apr 2020
Tijdstip 09:30 - 11:00 uur
Locatie Atletiekbaan aan de Prins Hendrikstraat in Drunen

Start to Run, het Atletiekunie concept om beginnende lopers te begeleiden naar een geringe afstand onafgebroken lopen, start binnenkort ook bij DAK. We beginnen op zaterdag 7 maart a.s. om 09.30 uur! Locatie clubhuis DAK te Drunen Prins Hendrikstraat 76.
 

Inschrijving voor de editie Voorjaar 2020 is al mogelijk via de website van de atletiekunie (https://www.yakultstarttorun.nl/). Tevens kan op deze site meer informatie worden verkregen.
 

DAK gaat voor dezelfde prijs nog een stapje verder. Wij bieden twee trainingen per week aan en dat onder de bezielende begeleiding van gediplomeerde enthousiaste trainers.


Wacht niet langer maar geef je vandaag nog op en “Be prepared, your lifestyle will be changed!”

1 apr
t/m 1 jun 2020
Datum 1 apr
t/m 1 jun 2020
Locatie THUIS
Hallo Pupillen van DAK,

Om de tijd van het thuis blijven en zonder atletiek trainingen toch sportief bezig te blijven willen de trainers met jullie elke maandag en donderdag om 18.00 uur een challenge in de groepsapp sturen van de pupillen.

 
Ga jij de uitdaging aan?

Film jezelf tijdens het uitvoeren van de challenge en stuur dit terug naar Geert of Antoine.

 
Iedere atleet die een filmpje van de oefeningen terugstuurt krijgt 2 punten voor het jeugdklassement van DAK. De snelste/gekste/beste atleet krijg zelfs 5 punten voor zijn/haar filmpje.
 
De filmpjes worden NIET op sociale media geplaatst!
 
Wil jij ondanks deze tijd zonder trainingen toch sportief bezig blijven en punten verdienen voor het jeugdklassement van DAK?
 
Doe mee met de DAK Lente-challenge!!
12 sep 2020
Datum 12 sep 2020
Locatie Atletiekbaan aan de Prins Hendrikstraat in Drunen
Deelname voor snelwandelaars en mensen die graag een keer willen snelwandelen. In de voorafgaande clinic worden de basisbeginselen bijgebracht. ‘s-middags is er een duurloop. Men is vrij om hier wel of niet aan deel te nemen.

Nadere info volgt (meer info via Theo van Houten: theovanhouten@hetnet.nl)

Activiteitenarchief

Terug naar boven