Activiteiten en inschrijvingen

1e Onderlinge Competitie wedstrijd

Datum 27 apr 2013
Locatie Atletiekbaan DAK
Deze wedstrijd zullen we openstellen voor niet leden die de afgelopen weken mee hebben gedaan aan de Sportkompas reeks en/of Atletiek-op-School lessen. Voor hun is het een laatste wedstrijd na een aantal weken trainingen, voor jullie zijn het nieuwe gezichten op de baan.

Welke onderdelen staan op het programma ?

* sprint
* balwerpen
* verspringen

De bedoeling is dat gezamenlijk starten rond 10.00 uur met een warming-up zodat we warm bij het eerste onderdeel verschijnen. Vervolgens doe je de atletiekonderdelen die ochtend. Tussen 12.00 en 12.30 uur zal de wedstrijd klaar zijn.

Het zou leuk zijn als jullie allemaal in ons DAK-tenue verschijnen, een rood t-shirt en zwarte broek/legging. Heb je nog geen DAK-shirt? Op deze dag is het mogelijk om er een tegen 'n bescheiden bedrag er 1 te bemachtigen.

Ouders/begeleiders die het leuk vinden om een handje te helpen op deze dag zijn van harte welkom. Wij willen je vragen om dan een e-mail te sturen naar jeugdafdeling@dakdrunen.nl.

Inschrijven voor deze dag is dit keer verplicht om de ochtend goed te kunnen voorbereiden, – stuur daarom naam, geslacht en geboortedatum ook naar jeugdafdeling@dakdrunen.nl.

Tot 27 april!

Namens de jeugdleiders van DAK – Jurgen Lootens (06-55177286)

Terug naar boven