Nieuws

Goud voor DAK pupillen bij Warandeloop

www.dakdrunen.nl
Afgelopen weekend werd in Tilburg de 57e internationale Warandeloop gehouden.
 
Pupillen
Op zaterdag werd de spits afgebeten door de C pupillen. Hidde Struik liep zijn allereerste cross. Na een goede start stond hij de leiding niet meer af; Hidde mocht plaatsnemen op de hoogste trede van het podium en een gouden medaille in ontvangst nemen.
 
Vervolgens waren de meisjes pupillen B aan de beurt. Elien Smits miste net de aansluiting bij de kopgroep, maar werd keurig vijfde. Mirthe van Zon werd enkele seconden later zevende.
Bij de jongens pupillen B legde Stan Gestel beslag op plaats veertien. Roemer Struik werd 21e bij de tweedejaars pupillen A.
 
Naast de individuele races deden de C en B pupillen van DAK ook mee aan de estafette. De afgelopen week werd er al flink getraind op het wisselen en werd de juiste volgorde bepaald. Mirthe werd als startloopster aangewezen. Zij zorgde dat DAK al direct een mooie voorsprong opbouwde en gaf het stokje over aan Stan. Stan liep een gedegen race, maar kon niet verhinderen dat het team van Duffel (B) voorbij kwam. Vervolgens was Hidde aan de beurt. Hij wist wat hem te doen stond en haalde het Belgische team weer in waardoor Elien als eerste mocht vertrekken. Elien bouwde vervolgens de voorsprong nog verder uit, waarmee DAK een gouden medaille mocht ophalen.
 
Overige categorieën
Ook in andere categorieën was DAK goed vertegenwoordigd. Iedereen zette zijn beste beentje voor. Klik hier voor de volledige uitslagen.

20151122MS
 












 
Geen nieuwsberichten gevonden
Terug naar boven