Nieuws

Succes bij cross-circuit regio 13

Op zondag 15 november stond de 50e Scorpiocross in Oosterhout op het programma. Deze wedstrijd maakt deel uit van het regio 13 crossciruit.
De weersomstandigheden zorgden voor echte cross-omstandigheden. De sterke wind en de regen maakten dat de sterkste atleten boven kwamen drijven.
Door DAK werd het spits afgebeten door Elien Smits en Mirthe van Zon bij de meisje B pupillen. Na een spannende race moeste Elien genoegen nemen met een tweede plaats. Mirthe wist zich knap als derde te plaatsen.

Bij de jongens junioren B finishte Tobias van Roon als vijfde.
Daphne van Zandvoort bleef bij de meisjes junioren A alle andere atletes voor en wist beslag te leggen op de eerste plaats. Bij de jongens junioren A wist Ahmed Abubakar net op het podium terecht te komen met een derde plaats. Antoine van der Sanden viel met een vierde plaats net buiten de medailles.

Daarnaast waren er nog podiumplaatsen voor Ciska Hensen (vrouwen 35+) en Mar-Hein van de Wiel (mannen 45+). Zij wisten beiden een zilveren medaille te veroveren.
Tot slot werd Harry Beekmans negende bij de heren 45+.

De complete uitslag is te vinden op uitslagen.nl

De volgende wedstrijd in het regio 13 crosscircuit is zaterdag 21 november tijdens de Warandeloop in Tilburg.